مرور دوره 22, شماره 1 بر اساس موضوع "مقاومت به انسولین"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتا، مقاومت به انسولین، فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی شده کنترل دار
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2020-10-01)مقدمه: هدف از این کارآزمایی بالینی تصادفی کنترلدار، بررسی تاثیر مصرف محصولات لبنی بر گلوکز ناشتای خون، مقاومت به انسولین، فشار خون و پروفایل لیپیدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بود. مواد و روشها: یکصد و پنج بیمار ...



