نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسوری, ابوذرfa_IR
dc.contributor.authorجنیدی جعفری, احمدfa_IR
dc.contributor.authorبیاتی, آیداfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:50:21Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:50:22Z
dc.date.available1399-08-23T10:50:21Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:50:22Z
dc.date.issued2016-10-01en_US
dc.date.issued1395-07-10fa_IR
dc.identifier.citationسوری, ابوذر, جنیدی جعفری, احمد, بیاتی, آیدا. (1395). ارزیابی مدیریت مواد زائد جامد صنعتی 10 واحد بزرگ صنایع غذایی شهر تهران در سال 1393. سلامت كار ايران, 13(4), 95-102.fa_IR
dc.identifier.issn1735-5133
dc.identifier.issn2228-7493
dc.identifier.urihttp://ioh.iums.ac.ir/article-1-1526-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/604746
dc.description.abstractزمینه و هدف: مدیریت نامناسب پسماندهای صنعتی در سال های اخیر مخاطرات زیادی را ایجاد کرده است. در نتیجه آن، بهداشت، ایمنی و محیط زیست انسان ها را در معرض خطر قرار داده است. هدف از این مطالعه، بررسی مدیریت پسماندهای صنعتی 10 واحد بزرگ از صنایع غذایی شهر تهران در سال 1393 می باشد. روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه توصیفی-مقطعی است که براساس بازدیدهای میدانی، تکمیل پرسشنامه، تهیه بانک اطلاعاتی و آنالیز نتایج انجام گردید. در نهایت واحدهای منتخب براساس شاخص ISWMI رتبه بندی شدند. پرسشنامه شامل 47 سؤال در خصوص عناصر مؤظف مدیریت جامع مواد زائد جامد صنعتی، در قالب 10 حیطه مجزا بود. 10 واحد بزرگ از صنایع غذایی شهر تهران به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب گردید. یافته ها: مقدار شاخص ISWMI (بر مبنای 100) در واحدهای صنعتی منتخب عبارت است از: شرکت J با مقدار 96 در رده خیلی خوب و شرکت A با مقدار 49 در رده ضعیف قرار گرفت. دو شرکت H و I نیز با 85 امتیاز در طبقه خیلی خوب جدول ارزیابی شدند. سه شرکت E، F، G به ترتیب با 72، 77 و 80 امتیاز در طبقه خوب و سه شرکت B، C، D به ترتیب با 57، 63 و 64 امتیاز در طبقه متوسط قرار گرفتند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه، وضعیت مدیریت پسماند صنعتی در بیشتر واحدهای منتخب متوسط به بالا می باشد. با این حال به نظر می رسد عواملی از قبیل عدم تعهد و باور مدیریت ارشد نسبت به اجرای سیستم مدیریت پسماند، عدم الزام صنایع به استخدام کارشناس محیط زیست یا بهداشت محیط و نیز فقدان برنامه ای جامع در سطح ملی برای مدیریت پسماند از مؤثرترین عوامل در تعیین مقادیر ISWMI صنایع می باشند.fa_IR
dc.format.extent485
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofسلامت كار ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIran Occupational Health Journalen_US
dc.subjectمدیریت پسماندfa_IR
dc.subjectمواد زائد صنعتیfa_IR
dc.subjectصنایع غذاییfa_IR
dc.subjectصنایع تهرانfa_IR
dc.subjectفاضلابfa_IR
dc.subjectزبالهfa_IR
dc.titleارزیابی مدیریت مواد زائد جامد صنعتی 10 واحد بزرگ صنایع غذایی شهر تهران در سال 1393fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentوزارت بهدشت، درمان و آموزش پزشکیfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، مرکز تحقیقات تکنولوژی بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران و گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشککی - ایران، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue4
dc.citation.spage95
dc.citation.epage102


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد