نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدزاده, صدیقهfa_IR
dc.contributor.authorنویریان, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorاورجی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorفلاحتکار, بهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:01:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:01:36Z
dc.date.available1399-08-23T10:01:36Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:01:36Z
dc.date.issued2013-01-01en_US
dc.date.issued1391-10-12fa_IR
dc.identifier.citationمحمدزاده, صدیقه, نویریان, حمید, اورجی, حسین, فلاحتکار, بهرام. (1391). تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901). مجله علمي شيلات ايران, 21(4), 85-94. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110090fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110090
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-803-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599680
dc.description.abstract  این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف کربوهیدرات بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذا و ترکیبات بدن بچه ماهی سفید دریای خزر انجام شد. ماهی ها با وزن اولیه 2 / 0 ± 8 / 0 گرم (میانگین ± انحراف معیار) با پنج جیره (سه تکرار) دارای انرژی و پروتئین یکسان و درصدهای مختلف کربوهیدرات (1 5 ، 20، 25، 30 و 35 درصد) به مدت ده هفته و چهار وعده در روز براساس اشتها غذادهی شدند. نتایج نشان داد بکارگیری کربوهیدرات تا سطح 35 درصد باعث افزایش برخی از شاخص‌های رشد از جمله وزن نهایی ( WF )، افزایش وزن بدن ( WG )، درصد افزایش وزن بدن ( BWI )، نرخ رشد ویژه ( SGR ) و نرخ کارایی پروتئین ( PER ) شده است . همچنین نتایج مربوط به آنالیز ترکیبات بدن نشان داد که افزایش سطح کربوهیدرات باعث افزایش سطح پروتئین بدن شده است، بطوریکه بیشترین مقدار پروتئین در بچه ماهیان تغذیه شده با سطح 35 درصد کربوهیدرات مشاهده شد. ن تایج این مطالعه نشاندهنده این است که افزایش سطح کربوهیدرات از 15 تا 35 درصد اثر منفی بر پارامترهای رشد بچه ماهیان سفید نداشت، بنابراین سطح 35 درصد کربوهیدرات در جیره بچه ماهیان 1 تا 2 گرمی سفید دریای خزر می­تواند باعث رشد مطلوب، کارآیی بهتر پروتئین شود .fa_IR
dc.format.extent256
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110090
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectتکثیر و پرورشfa_IR
dc.subjectغذای دستیfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleتاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume21
dc.citation.issue4
dc.citation.spage85
dc.citation.epage94


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد