نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسماعیلی, علی اعظمfa_IR
dc.contributor.authorکرامت, عبدالصمدfa_IR
dc.contributor.authorتیموری, اسداللهfa_IR
dc.contributor.authorاورجی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:00:50Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:50Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:00:50Z
dc.date.issued2018-10-01en_US
dc.date.issued1397-07-09fa_IR
dc.identifier.citationاسماعیلی, علی اعظم, کرامت, عبدالصمد, تیموری, اسدالله, اورجی, حسین. (1397). اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792. مجله علمي شيلات ايران, 27(4), 137-148. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117747fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117747
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2052-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599608
dc.description.abstractدر این تحقیق اثرات کاهش سطح پروتئین خام به همراه جایگزینی قسمتی از پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور جیره هایی با سه سطح پروتئینی 40، 36 و 32 درصد با سطوح پودر ماهی 60، 40 و 20 درصد با متعادل سازی الگوی اسیدهای آمینه مورد استفاده قرار گرفت، که شامل: 9 تیمار با سه تکرار بود. نتایج نشان داد که تأثیر سطح پروتئین در شاخص های رشد معنی دار بود (05/0p˂). ولی جایگزینی پودر ماهی تنها بر ضریب رشد ویژه و رشد نهایی اثر داشت (05/0p˂). اثرات متقابل سطوح پروتئین و میزان جایگزینی پودر ماهی، بر ضریب رشد ویژه معنی دار بود (05/0p˂) و در سایر شاخص های رشد تأثیری مشاهده نگردید (05/0p>). بالاترین سرعت رشد  ویژه مربوط به تیمار 36p40f (36 درصد پروتئین خام و40درصد تأمین پروتئین با پودر ماهی) به میزان 02/0±76/1 بود. بررسی میزان کل نیتروژن آمونیایی (TAN) نشان داد که سطوح پروتئین خام و جایگزینی پودر ماهی به صورت جداگانه و متقابل اثر گذار بود (05/0p˂) و کمترین میزان نیتروژن آمونیایی در دو تیمار 36p20f و 32p40f مشاهده شد. در نتیجه مشخص گردید کاهش سطح پروتئین جیره تا 36 درصد و جایگزینی بیش از 60 درصد پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی در جیره قزل آلای رنگین کمان با متعادل سازی الگوی اسید های آمینه بدون تأثیر منفی در شاخص های رشد امکان پذیر است و می تواند میزان ورود نیتروژن آمونیایی به منابع آبی را کاهش دهد.fa_IR
dc.format.extent619
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117747
dc.subjectسطوح پروتئینfa_IR
dc.subjectپودر ماهیfa_IR
dc.subjectاسید آمینهfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectضریب تبدیل غذاییfa_IR
dc.titleاثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده شیلاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده شیلاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دام و شیلاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده دام و شیلاتfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage137
dc.citation.epage148


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد