| dc.contributor.author | فئید, منیره | fa_IR |
| dc.contributor.author | امیدوار, صادق | fa_IR |
| dc.contributor.author | قاسمی, محدث | fa_IR |
| dc.contributor.author | مهرابی, محمدرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | میرهاشمی نسب, فخرالدین | fa_IR |
| dc.contributor.author | دقیق روحی, جواد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T10:00:47Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T10:00:47Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T10:00:47Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T10:00:47Z | |
| dc.date.issued | 2018-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-07-09 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | فئید, منیره, امیدوار, صادق, قاسمی, محدث, مهرابی, محمدرضا, میرهاشمی نسب, فخرالدین, دقیق روحی, جواد. (1397). بررسی باکتریهای قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز (Carassius auratus auratus)، استان گیلان. مجله علمي شيلات ايران, 27(4), 87-96. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117723 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117723 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1889-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599604 | |
| dc.description.abstract | پرورش ماهی قرمز در اکثر کشورهای جهان متداول است. هدف از این تحقیق، شناخت و بررسی باکتریهای شایع و قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز استان گیلان، عوامل مستعد کننده در بیماریزایی ماهی قرمز و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جداسازی شده از ماهی قرمز بوده است. در این پژوهش، 150 نمونه ماهی قرمز از چهار مزرعه (12 استخر) استان گیلان بصورت فصلی و انتخابی صید و بطور زنده به آزمایشگاه باکتری شناسی پژوهشکده آبزیپروری انزلی انتقال داده شدند و به روش افتراقی و بیوشیمیایی، باکتریهای مختلف جداسازی وشناسایی شدند. نتایج نشان داد جدایه های جداسازی شده از ماهی قرمز و آب استخر در فصول مختلف سال شامل Enterobacteriaceae، Pseodomonas sp.، .sp Aeromonas Sterptococcus sp. ، Vibrio sp.،sp. Micobacterium بودند. بیشترین و کمترین درصد فراوانی باکتری در ماهی، بترتیب متعلق به جنس سودوموناس (6/33%) و استرپتوکوکوس (3/7%) بود . | fa_IR |
| dc.format.extent | 500 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117723 | |
| dc.subject | ایران | fa_IR |
| dc.subject | گیلان | fa_IR |
| dc.subject | باکتری | fa_IR |
| dc.subject | ماهی قرمز | fa_IR |
| dc.subject | باکتری های قابل انتقال میان ماهی و انسان | fa_IR |
| dc.title | بررسی باکتریهای قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز (Carassius auratus auratus)، استان گیلان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران. | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 87 | |
| dc.citation.epage | 96 | |