نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفئید, منیرهfa_IR
dc.contributor.authorامیدوار, صادقfa_IR
dc.contributor.authorقاسمی, محدثfa_IR
dc.contributor.authorمهرابی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorمیرهاشمی نسب, فخرالدینfa_IR
dc.contributor.authorدقیق روحی, جوادfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:47Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:00:47Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:47Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:00:47Z
dc.date.issued2018-10-01en_US
dc.date.issued1397-07-09fa_IR
dc.identifier.citationفئید, منیره, امیدوار, صادق, قاسمی, محدث, مهرابی, محمدرضا, میرهاشمی نسب, فخرالدین, دقیق روحی, جواد. (1397). بررسی باکتری‌های قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز (Carassius auratus auratus)، استان گیلان. مجله علمي شيلات ايران, 27(4), 87-96. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117723fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117723
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1889-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599604
dc.description.abstractپرورش ماهی قرمز در اکثر کشورهای جهان متداول است. هدف از این تحقیق، شناخت و بررسی باکتریهای شایع و قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز استان گیلان، عوامل مستعد کننده در بیماریزایی ماهی قرمز و مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جداسازی شده از ماهی قرمز بوده است. در این پژوهش، 150 نمونه ماهی قرمز از چهار مزرعه (12 استخر) استان گیلان بصورت فصلی و انتخابی صید و بطور زنده به آزمایشگاه باکتری شناسی پژوهشکده آبزی‌‌پروری انزلی انتقال داده شدند و به روش افتراقی و بیوشیمیایی، باکتریهای مختلف جداسازی وشناسایی شدند. نتایج نشان داد جدایه های جداسازی شده از ماهی قرمز و آب استخر در فصول مختلف سال شامل Enterobacteriaceae، Pseodomonas sp.، .sp Aeromonas   Sterptococcus sp. ، Vibrio sp.،sp.   Micobacterium بودند. بیشترین و کمترین درصد فراوانی باکتری در ماهی، بترتیب متعلق به جنس سودوموناس (6/33%) و استرپتوکوکوس (3/7%) بود .fa_IR
dc.format.extent500
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117723
dc.subjectایرانfa_IR
dc.subjectگیلانfa_IR
dc.subjectباکتریfa_IR
dc.subjectماهی قرمزfa_IR
dc.subjectباکتری های قابل انتقال میان ماهی و انسانfa_IR
dc.titleبررسی باکتری‌های قابل انتقال میان ماهی و انسان در استخرهای ماهی قرمز (Carassius auratus auratus)، استان گیلانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بندر انزلی، ایران.fa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage87
dc.citation.epage96


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد