نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبرزگر, سیماfa_IR
dc.contributor.authorعلی رمجی, کیومرثfa_IR
dc.contributor.authorنجار لشگری, سلطنتfa_IR
dc.contributor.authorعادل, میلادfa_IR
dc.contributor.authorمحمد علیخانی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:00:47Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:46Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:00:47Z
dc.date.issued2018-10-01en_US
dc.date.issued1397-07-09fa_IR
dc.identifier.citationبرزگر, سیما, علی رمجی, کیومرث, نجار لشگری, سلطنت, عادل, میلاد, محمد علیخانی, مهدی. (1397). تأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد. مجله علمي شيلات ايران, 27(4), 77-85. doi: 10.22092/ISFJ.2018.117722fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117722
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1830-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599603
dc.description.abstractاین پژوهش به منظور بررسی اثرات جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد طراحی و اجرا گردید. بدین منظور، سه جیره آزمایشی با سطح پروتئین یکسان (40 درصد) و سطوح چربی 100 درصد تهیه شد (جیره اول با 100 درصد روغن ماهی، جیره دوم با 100 درصد روغن کانولا و جیره سوم با 50 درصد روغن ماهی و 50 درصد روغن کانولا  با سه تکرار). سپس 405 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 1±11گرم و تراکم 45 عدد در 9 حوضچه طی مدت هشت هفته با جیره های آزمایشی مورد تغذیه قرار گرفتند. بر اساس نتایج بدست آمده، ترکیب 50 درصد روغن ماهی و 50 درصد روغن کانولا در جیره، موجب بهبود شاخص‌‌های رشد شامل وزن نهایی، درصد افزایش وزن، ضریب رشد ویژه و شاخص وضعیت گردید و تفاوت معنی‌داری را با سایر تیمارها نشان داد (05/0>p). از نظر ضریب تبدیل غذایی نیز اختلاف مشاهده شده در هر سه تیمار معنی‌دار بود (05/0>p) و بیشترین میزان آن در تیمار 100 درصد روغن ماهی مشاهده شد، هر چند در بین تیمارهای مختلف از نظر درصد بازماندگی و مقادیر پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت لاشه ماهیان اختلاف معنی‌داری وجود نداشت (05/0<p). بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه، جایگزینی بخشی از روغن کانولا با روغن ماهی (50 درصد روغن ماهی با 50 درصد روغن کانولا) در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد تأثیر مثبتی بر شاخص‌‌های رشد داشته است و می‌تواند با کاهش طول دوره پرورش موجب کاهش هزینه‌‌‌ها گردد.    fa_IR
dc.format.extent538
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.117722
dc.subjectروغن کانولاfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectبازماندگیfa_IR
dc.subjectترکیب شیمیایی بدنfa_IR
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.titleتأثیر جایگزینی سطوح مختلف روغن کانولا با روغن ماهی در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، نرخ بازماندگی و آنالیز لاشه ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابنfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابنfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات ماهیان سردآبیfa_IR
dc.contributor.departmentمؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage77
dc.citation.epage85


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد