نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکریمی پاشاکی, عاطفهfa_IR
dc.contributor.authorقاسمی, محدثfa_IR
dc.contributor.authorذریه زهرا, جلیلfa_IR
dc.contributor.authorشریف روحانی, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, سید مسعودfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T10:00:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T10:00:11Z
dc.date.available1399-08-23T10:00:11Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T10:00:11Z
dc.date.issued2018-07-01en_US
dc.date.issued1397-04-10fa_IR
dc.identifier.citationکریمی پاشاکی, عاطفه, قاسمی, محدث, ذریه زهرا, جلیل, شریف روحانی, مصطفی, حسینی, سید مسعود. (1397). تأثیر مصرف خوراکی عصاره آبی- الکلی برگ زیتون در عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علمي شيلات ايران, 27(2), 71-80. doi: 10.220092/ISFJ.2018.116698fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.220092/ISFJ.2018.116698
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2013-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599565
dc.description.abstractدر این تحقیق اثرات غلظت های متفاوت عصاره آبی-الکلی برگ زیتون بر عملکرد رشد و برخی از فراسنجه های خونی و ایمنی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) ارزیابی شد. 135 عدد بچه ماهی کپور معمولی با میانگین وزنی 3/4 ± 15 گرم با دو جیره حاوی 1 و 5 گرم در کیلوگرم عصاره آبی– الکلی برگ زیتون با 3 تکرار (طرح تصادفی)  در 9 آکواریم 20 لیتری مجهز به هواده با تراکم 15 عدد در هر آکواریوم، به مدت 8 هفته تغذیه شدند. بعد از 8 هفته، ابتدا شاخص های رشد محاسبه و سپس خون گیری انجام شد و برخی شاخصهای خونی و ایمنی ماهی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اختلاف معنادار در وزن نهائی، طول نهائی، درصد افزایش وزن بدن، شاخص رشد ویژه در ماهیان گروه تیمار نسبت شاهد مشاهده وجود نداشت (0/05p>). در هر دو تیمار تغذیه شده با عصاره برگ زیتون افزایش معنادار در تعداد گلبول های سفید و لنفوسیت و کاهش معنادار در ضریب تبدیل غذایی مشاهده شد (0/05>p). بیش ترین میزان لیزوزیم و IgM در تیمار تغذیه شده در جیره حاوی 5 گرم در کیلوگرم عصاره برگ زیتون مشاهد شد (0/05>p). براساس نتایج مذکور، عصاره برگ زیتون تولید شده در استان گیلان در هر دو میزان 1 و 5 گرم در کیلوگرم منجر به کاهش ضریب تبدیل غذایی و بهبود برخی از شاخص های خونی و ایمنی در بچه ماهیان کپور پرورشی شد.  fa_IR
dc.format.extent383
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.220092/ISFJ.2018.116698
dc.subjectعملکرد رشدfa_IR
dc.subjectشاخص های خونی و ایمنیfa_IR
dc.subjectعصاره برگ زیتونfa_IR
dc.subjectکپور معمولی (Cyprinus carpio)fa_IR
dc.titleتأثیر مصرف خوراکی عصاره آبی- الکلی برگ زیتون در عملکرد رشد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی،fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی،fa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی،fa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و فناوری زیستی، گروه میکروبیولوژی و زیست فناوری میکروبیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue2
dc.citation.spage71
dc.citation.epage80


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد