نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخادمی حمیدی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorآدینه, حسینfa_IR
dc.contributor.authorهرسیج, محمدfa_IR
dc.contributor.authorقلیپور کنعانی, حسناfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:59:58Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:59:58Z
dc.date.available1399-08-23T09:59:58Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:59:58Z
dc.date.issued2019-12-01en_US
dc.date.issued1398-09-10fa_IR
dc.identifier.citationخادمی حمیدی, محمد, آدینه, حسین, هرسیج, محمد, قلیپور کنعانی, حسنا. (1398). تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 28(5), 47-56. doi: 10.22092/ISFJ.2019.119525fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.119525
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2210-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599548
dc.description.abstractتاثیر عصاره­ های کونوکارپوس (Conocarpus erectus L.)، پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها (%50 کونوکارپوس+ %50 پالونیا) بر کارایی رشد و تغذیه، فعالیت آنزیم­های گوارشی و ایمنی غیر اختصاصی ماهی قزل ­آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد مطالعه قرار گرفت. ماهیان به 4 گروه تغذیه­ ای با رژیم غذایی %0 (T1)، %1 عصاره کونوکارپوس (T2)، %1  عصاره پالونیا (T3) و مخلوط آنها (T4) به­مدت 30 روز تقسیم شدند.  180 قطعه ماهی (09/4±57 گرم) به طور تصادفی در 12 آکواریوم 70 لیتری قرار گرفتند که به 3 تیمار و 1 شاهد تقسیم شدند. عملکرد رشد ماهیان در همه تیمارهای تغذیه شده با عصاره‌های گیاهی در مقایسه با شاهد افزایش معنی ­دار آماری داشت (05/0p<)؛ بیشترین مقدار در تیمار 4 بدست آمد. ضریب تبدیل غذایی (FCR) در تیمارهای آزمایشی نسبت به تیمار شاهد بهبود یافت. سطوح آنزیم های گوارشی افزایش معنی­ داری در تیمار 3 ماهی تغذیه شده با %1 عصاره پالونیا در مقایسه با سایر تیمارها و شاهد نشان داد. اختلاف معنی­ داری بین تیمارهای آزمایشی مختلف و شاهد در سطح پروتئین و آلبومین سرم خون ماهی وجود نداشت (05/0p>) در حالیکه مقادیر گلوکز و هموگلوبین در ماهیان مصرف کننده عصاره گیاهی افزایش معنی­ داری آماری داشتند. نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از عصارهای کنوکارپوس و پالونیا در جیره ماهی قزل ­آلای رنگین­ کمان منجر به بهبود رشد، آنزیم­های گوارشی و ایمنی غیر اختصاصی خون ­شود.fa_IR
dc.format.extent444
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.119525
dc.subjectماهی قزل‌آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectعصاره‌های گیاهیfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectفعالیت آنزیم‌های گوارشیfa_IR
dc.subjectایمنی غیر اختصاصیfa_IR
dc.subjectتكثير و پرورشfa_IR
dc.titleتاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه کنبد کاووس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه کنبد کاووس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه کنبد کاووس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه کنبد کاووس، ایرانfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue5
dc.citation.spage47
dc.citation.epage56


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد