| dc.contributor.author | ذبایح نجف آبادی, مجتبی | fa_IR |
| dc.contributor.author | طرفی موزان زاده, منصور | fa_IR |
| dc.contributor.author | پقه, اسمعیل | fa_IR |
| dc.contributor.author | غفله مرمضی, جاسم | fa_IR |
| dc.contributor.author | جسینی, جواد | fa_IR |
| dc.contributor.author | مهرجویان, شاهپور | fa_IR |
| dc.contributor.author | اصولی, رحیم | fa_IR |
| dc.contributor.author | سقاوی, حمید | fa_IR |
| dc.contributor.author | منعم, جواد | fa_IR |
| dc.contributor.author | نهاوندی, رضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:59:55Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:59:55Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:59:55Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:59:55Z | |
| dc.date.issued | 2018-08-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-05-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ذبایح نجف آبادی, مجتبی, طرفی موزان زاده, منصور, پقه, اسمعیل, غفله مرمضی, جاسم, جسینی, جواد, مهرجویان, شاهپور, اصولی, رحیم, سقاوی, حمید, منعم, جواد, نهاوندی, رضا. (1397). یافته علمی: اثرات میزان غذادهی بر رشد و کارایی تغذیه بچه ماهی صبیتیSparidentex hasta در مرحله نرسری. مجله علمي شيلات ايران, 27(3), 159-163. doi: 10.22092/ISFJ.2018.116929 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116929 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1841-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599543 | |
| dc.description.abstract | یک تحقیق 30 روزه به منظور بررسی اثرات درصد غذادهی (جیره خشک) مختلف (روزانه به میزان 2، 4، 6، 8 و 10 درصد وزن بدن) و غذای تر (روزانه به میزان 20 درصد وزن بدن) بر عملکرد رشد و مصرف جیره غذایی ماهی صبیتی Sparidentex hasta انگشت قد در مرحله نرسری انجام شد. عملکرد رشد شامل وزن نهایی و نرخ رشد ویژه (SGR) با افزایش درصد غذادهی به طور معنیداری افزایش یافت (P < 0.05). ارتباط بین نرخ رشد ویژه (% در روز) و سطح غذادهی (% در روز) به صورت منحنی مجانبی و به صورت SGR = 0.2809X + 1.4191 توصیف شد. کارایی جیره غذایی (FER) با افزایش درصد غذادهی به طور معنی داری کاهش یافت (P < 0.05) و ارتباط بین کارایی جیره غذایی و سطح تغذیه (درصد در روز) به صورت FER = - 0.0586X + 1.3184 توصیف شد. شاخص احشایی با افزایش سطح غذادهی به طور معنیداری افزایش یافت (P < 0.05). بر اساس نتایج بالا میتوان بیان کرد که غذادهی در سطح 8 درصد وزن بدن در روز برای عملکرد رشد و کارایی تغذیه ای ماهی صبیتی جوان در مرحله نرسری مناسب است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 370 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2018.116929 | |
| dc.subject | سطح تغذیه | fa_IR |
| dc.subject | مرحله نرسری | fa_IR |
| dc.subject | شاخص های رشد | fa_IR |
| dc.subject | Sparidentex hasta | fa_IR |
| dc.title | یافته علمی: اثرات میزان غذادهی بر رشد و کارایی تغذیه بچه ماهی صبیتیSparidentex hasta در مرحله نرسری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | مرکز تحقیقات آبزی پروری جنوب کشور | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات ماهیان دریایی بندر امام خمینی | fa_IR |
| dc.contributor.department | مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 159 | |
| dc.citation.epage | 163 | |