نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-08-23T09:59:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:59:22Z
dc.date.available1399-08-23T09:59:22Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:59:22Z
dc.date.issued2004-01-01en_US
dc.date.issued1382-10-11fa_IR
dc.identifier.citation(1382). بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان. مجله علمي شيلات ايران, 12(4), 153-162.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1963-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599493
dc.description.abstractنظر به اینکه اطلاعات زیستی اندکی بخصوص در رابطه با تغذیه سرخو معمولی Lutjanus johni وجود داشت. از اردیبهشت ماه 1357 لغایت تیر ماه 1376 به مدت 15 ماه جمعا 613 نمونه مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا شاخص خالی بودن معده (CV)  و ترجیح غذایی (Fp) این ماهی محاسبه شد. از معده های بررسی شده تعداد 44 عدد پر،27 عدد نیمه پر و 542 عدد خالی بودند. شاخص خالی بودن معده برابر با 4/88 و میزان ترجیح غذایی برای سخت پوستان 6/55، ماهی 3/44 و نرمتنان 1.4 بدست آمد. در بررسی جزیی تر سخت پوستان، Fp برای خرچنگ 54، عقربک 2/23، میگو 2/20 و لابستر 5/2 محاسبه شد. در نهایت نتیجه گرفته شد که احتمالا این ماهی یک گونه کم خور بوده و غذای اصلی آنها را سخت پوستان تشکیل می دهند که از این میان خرچنگ غذای اصلی محسوب می شودfa_IR
dc.format.extent187
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectماهی سرخوی معمولیfa_IR
dc.subjectLutjanus johnifa_IR
dc.subjectاستان هرمزگانfa_IR
dc.subjectایرانfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleبررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue4
dc.citation.spage153
dc.citation.epage162


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد