نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعادلی, افشینfa_IR
dc.contributor.authorمیرباقری, وثیقه الساداتfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:59:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:59:09Z
dc.date.available1399-08-23T09:59:09Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:59:09Z
dc.date.issued2019-03-01en_US
dc.date.issued1397-12-10fa_IR
dc.identifier.citationعادلی, افشین, میرباقری, وثیقه السادات. (1397). سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان. مجله علمي شيلات ايران, 27(6), 79-91. doi: 10.22092/ISFJ.2019.118325fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118325
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2113-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599473
dc.description.abstractبا توجه به تاثیر افزایش مصرف سرانه آبزیان بر سلامت جامعه، آگاهی از فواید آبزیان و ارزش تغذیه‌‌ای آنها برای پیشگیری و درمان برخی از بیماری‌‌ها بسیار اهمیت دارد. بررسی آگاهی دانشجویان شیلات از فواید و ارزش غذایی آبزیان، خواهد توانست سطح آگاهی و آموزه‌‌های آنان را جهت ترویج مصرف آبزیان در خانوار و جامعه شغلی آتی آنان بسنجد. در سال 1396 با استفاده از پرسشنامه، اطلاعات دانشجویان دو دانشگاه در خصوص محتوای چربی و پروتئین، ویتامین‌‌ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، دلایل مصرف ماهی و اثرات درمانی مصرف آبزیان از دیدگاه آنان جمع‌‌آوری شد. پس از تجزیه و تحلیل آماری به روش کای‌‌دو و فریدمن، با امتیازدهی به پاسخ‌‌های صحیح، نتایج نشان داد مصرف سرانه خانوار دانشجویان 3/23 کیلوگرم بوده است و 4/64 درصد دانشجویان پس از قبولی در رشته خود نتوانسته‌اند بر مصرف ماهی خانوارهای خود تأثیر بگذارند. ازنظر آنان ید غنی‌‌ترین عنصر موجود در آبزیان است که برای پیشگیری از گواتر مناسب است و به‌‌ ترتیب از دیدگاه آنان مصرف آبزیان در پیشگیری از بیماری‌‌های قلبی- عروقی، آلزایمر و سرطان مؤثر می‌‌باشد. با میانگین امتیاز 53/7 و امتیاز حداکثر 18 به میزان 4/16 درصد نمونه از فواید آبزیان آگاهی داشتند. بنابراین تحقیق، لزوم توجه به آموزش جدی‌‌تر و توجه بیشتر به فواید و ارزش غذایی آبزیان در سرفصل دروس رشته شیلات را آشکار می‌‌سازد تا آنان مروجین بهتری برای مصرف ماهی بین مردم و خانواده‌‌های خود باشند.fa_IR
dc.format.extent553
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118325
dc.subjectآگاهیfa_IR
dc.subjectمصرف آبزیانfa_IR
dc.subjectفواید آبزیانfa_IR
dc.subjectآموزش شیلاتfa_IR
dc.subjectشیلاتfa_IR
dc.subjectاقتصاد شيلاتيfa_IR
dc.titleسنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue6
dc.citation.spage79
dc.citation.epage91


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد