| dc.contributor.author | اکبری, پریا | fa_IR |
| dc.contributor.author | شهرکی, ناصر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:58:51Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:58:51Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:58:51Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:58:51Z | |
| dc.date.issued | 2016-07-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-04-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اکبری, پریا, شهرکی, ناصر. (1395). اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus,1758). مجله علمي شيلات ايران, 25(2), 161-170. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110248 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110248 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1464-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599446 | |
| dc.description.abstract | تحقیق حاضر بمنظور بررسی اثر عصاره جلبک پادینا (Padina astraulis) بر شاخصهای رشد (وزن نهایی و میزان رشد روزانه)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی، میزان غذای دریافتی، کارایی مصرف پروتئین، کارایی مصرف چربی)، ترکیب شیمیایی (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) و اسیدهای چرب بدن ماهی کفال خاکستری به مدت 62 روز صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد 360 قطعه لارو کفال ماهی با میانگین وزنی g02/0±82/0 در یک طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 30 قطعه در هر تکرار) که شامل تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده از عصاره جلبک) و تیمارهای آزمایشی 2، 3، 4 میزان استفاده از عصاره جلبک به ترتیبg/kg 5، 10، 15 غذا بود، در بهمن ماه 1393 مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی g 11/0±22/4، بیشترین میزان رشد روزانه % 51/0±77/1، کمترین ضریب تبدیل غذا 05/0±95/0، بالاترین میزان غذای دریافتی% 12/0±81/2، بالاترین کارایی مصرف پروتئین 78/0±91/2، بالاترین کارایی مصرف چربی54/0±66/3 بیشترین میزان پروتئین لاشه % 98/0±51/23، بیشترین میزان چربی لاشه% 08/0±95/ 18و بیشترین سطوح اسیدهای چرب غیر اشباع چند زنجیرهای (PUFA) شامل اسید لینولئیک %04/0±51/6، اسید لینولنیک (% 09/0±81/4) و ایکوزا پنتانوئیک اسید (% 10/0±21/5) در تیمار حاوی g/kg 15 عصاره جلبک مشاهده شد. که با تیمار شاهد دارای تفاوت معنیدار بود (05/0>P). در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن g/kg 15 عصاره جلبک پادینا به جیره غذایی ماهی کفال خاکستری بمنظور بهبود شاخص های رشد، تغذیه ، کیفیت لاشه و افزایش اسیدهای چرب چند زنجیرهای در این ماهی پیشنهاد می شود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 414 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110248 | |
| dc.subject | کفال ماهی | fa_IR |
| dc.subject | جلبک پادینا | fa_IR |
| dc.subject | ترکیب لاشه | fa_IR |
| dc.subject | اسید چرب | fa_IR |
| dc.subject | محرک رشد | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus,1758) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه دریانوردی چابهار | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 161 | |
| dc.citation.epage | 170 | |