| dc.contributor.author | گل آقایی, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | عادل, میلاد | fa_IR |
| dc.contributor.author | حافظیه, محمود | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:58:50Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:58:50Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:58:50Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:58:50Z | |
| dc.date.issued | 2016-07-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-04-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | گل آقایی, مهدی, عادل, میلاد, حافظیه, محمود. (1395). تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر. مجله علمي شيلات ايران, 25(2), 143-150. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110246 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110246 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1272-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599444 | |
| dc.description.abstract | این مطالعه به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر خام بر روی برخی شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر صورت پذیرفت. بدین منظور، 4 گروه از میگوها با میانگین وزنی 44/0±20/4 گرم در وانهای فایبرگلاس 100 لیتری با تراکم 20 عدد میگو در هر وان، به مدت 56 روز با سطوح مختلف پودر سیر خام (0، 25/0، 5/0 و 1 درصد غذا، هر تیمار با 3 تکرار) غذادهی شدند. در انتهای دوره شاخصهای رشد (میانگین افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل غذایی و ضریب رشد ویژه)، درصد بازماندگی و ترکیبات بدن این تیمارها با تیمار شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد، که تیمار تغذیه شده با سطح 1 درصد پودر سیر خام، از شاخصهای رشد بهتر و بازماتدگی بیشتری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بود (05/0P<). بررسی ترکیب شیمیایی لاشه نشان دهنده آن بود که اختلاف معناداری در میزان پروتئین بین تیمار 1 درصد با تیمارهای 25/0 و شاهد وجود داشت، هر چند که در درصد چربی، خاکستر و رطوبت بین تیمارهای مختلف تفاوت معناداری مشاهده نشد (05/0P>). بر اساس نتایج حاصله، استفاده از پودر سیر خام بویژه در سطح 1 درصد در جیره میگو پا سفید، به منظور بهبود شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن توصیهمیشود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 358 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110246 | |
| dc.subject | میگو پا سفید | fa_IR |
| dc.subject | سیر خام | fa_IR |
| dc.subject | شاخصهای رشد | fa_IR |
| dc.subject | بازماندگی | fa_IR |
| dc.subject | ترکیبات بدن | fa_IR |
| dc.subject | تكثير و پرورش | fa_IR |
| dc.title | تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، ساری | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران، | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران، | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 143 | |
| dc.citation.epage | 150 | |