نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorگل آقایی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorعادل, میلادfa_IR
dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:58:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:58:50Z
dc.date.available1399-08-23T09:58:50Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:58:50Z
dc.date.issued2016-07-01en_US
dc.date.issued1395-04-11fa_IR
dc.identifier.citationگل آقایی, مهدی, عادل, میلاد, حافظیه, محمود. (1395). تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر. مجله علمي شيلات ايران, 25(2), 143-150. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110246fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110246
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1272-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599444
dc.description.abstractاین مطالعه به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر خام بر روی برخی شاخص­های رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر صورت پذیرفت. بدین منظور، 4 گروه از میگوها با میانگین وزنی 44/0±20/4 گرم در وان­های فایبرگلاس 100 لیتری با تراکم 20 عدد میگو در هر وان، به مدت 56 روز با سطوح مختلف پودر سیر خام (0، 25/0، 5/0 و 1 درصد غذا، هر تیمار با 3 تکرار) غذادهی شدند. در انتهای دوره شاخص­های رشد (میانگین افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل غذایی و ضریب رشد ویژه)، درصد بازماندگی و ترکیبات بدن این تیمارها با تیمار شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد، که تیمار تغذیه شده با سطح 1 درصد پودر سیر خام، از شاخص­های رشد بهتر و بازماتدگی بیشتری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بود (05/0P<). بررسی ترکیب شیمیایی لاشه نشان دهنده آن بود که اختلاف معناداری در میزان پروتئین بین تیمار 1 درصد با تیمارهای 25/0 و شاهد وجود داشت، هر چند که در درصد چربی، خاکستر و رطوبت بین تیمارهای مختلف تفاوت معناداری مشاهده نشد (05/0P>). بر اساس نتایج حاصله، استفاده از پودر سیر خام بویژه در سطح 1 درصد در جیره میگو پا سفید، به منظور بهبود شاخص­های رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن توصیهمی­شود.fa_IR
dc.format.extent358
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110246
dc.subjectمیگو پا سفیدfa_IR
dc.subjectسیر خامfa_IR
dc.subjectشاخص‌های رشدfa_IR
dc.subjectبازماندگیfa_IR
dc.subjectترکیبات بدنfa_IR
dc.subjectتكثير و پرورشfa_IR
dc.titleتاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده اکولوژی دریای خزر، ساریfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران،fa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی ایران،fa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue2
dc.citation.spage143
dc.citation.epage150


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد