نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصادقی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorارشدی, علیfa_IR
dc.contributor.authorمیردار هریجانی, جوادfa_IR
dc.contributor.authorحدادی, فاطمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:58:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:58:42Z
dc.date.available1399-08-23T09:58:42Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:58:42Z
dc.date.issued2020-06-01en_US
dc.date.issued1399-03-12fa_IR
dc.identifier.citationصادقی, مریم, ارشدی, علی, میردار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. (1399). بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره‌ای طی نگهداری در یخچال. مجله علمي شيلات ايران, 29(2), 201-210.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2296-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599433
dc.description.abstractامروزه مواد بسته‌بندی ضد باکتریایی به عنوان یکی از فنآوریهای نوین به منظور جلوگیری از گسترش فساد و میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا از طریق موادغذایی مورد توجه می‌باشند. مطالعه حاضر به منظور بررسی تأثیر ضدباکتریایی پوشش کیتوزان به همراه عصاره آبی میوه پنیرباد (Withania coagulans) بر افزایش زمان ماندگاری فیله کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) انجام شد. فیله ها در 6 تیمار و 3 تکرار طی 18 روز در دمای 4 درجه سانتی‌گراد نگهداری شدند. تیمارها شامل: تیمار بدون پوشش، عصاره 5/0درصد، عصاره 1 درصد، کیتوزان 1 درصد، کیتوزان 1 درصد با عصاره 5/0درصد و کیتوزان 1درصد با عصاره 1 درصد بود. جمعیت باکتریایی (شمارش کلی باکتری‌ها و شمارش باکتری‌های سرمادوست) نمونه‌ها در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12، 15 و 18 نگهداری فیله ها در یخچال مورد بررسی قرار گرفت. در طول دوره نگهداری تمامی تیمارهای دارای پوشش کیتوزان و عصاره در ارزیابی‌های باکتریایی دارای اختلاف معناداری با تیمار شاهد بودند (05/0>p). بیشترین مقدار شمارش کلی باکتریها و باکتریهای سرمادوست تا روز 18 به ترتیب مربوط به تیمار شاهد (02/0±03/8 و 02/0±16/8) و کمترین آن مربوط به پوشش کیتوزان 1 درصد با عصاره 1 درصد (01/0±79/5 و 03/0±10/6) بود. نتایج حاصل نشان دهنده تأثیر ضدباکتریایی قوی پوشش خوراکی کیتوزان 1 درصد با عصاره 1 درصد بود که تأثیر معناداری بر کاهش مقدارکل باکتری‌ها و تعداد باکتریهای سرمادوست و همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله‌های پوشش‌دار گردید.fa_IR
dc.format.extent569
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectپوشش خوراکیfa_IR
dc.subjectافزایش ماندگاریfa_IR
dc.subjectکپور نقره ایfa_IR
dc.subjectعصاره آبی میوه پنیربادfa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleبررسی اثر ضد باکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره‌ای طی نگهداری در یخچالfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue2
dc.citation.spage201
dc.citation.epage210


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد