نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorچراغی, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorطاعتی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorپژند, ذبیح الهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:58:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:58:28Z
dc.date.available1399-08-23T09:58:28Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:58:28Z
dc.date.issued2020-06-01en_US
dc.date.issued1399-03-12fa_IR
dc.identifier.citationچراغی, سعید, طاعتی, رضا, پژند, ذبیح اله. (1399). تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زنده‌‌مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor). مجله علمي شيلات ايران, 29(2), 1-8.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2328-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599414
dc.description.abstractهدف تحقیق حاضر، بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زنده‌‌مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor) بود. سه جیره ایزوکالریک با سه سطح متفاوت پروتئین شامل پروتئین زیاد (50 درصد)، پروتئین متوسط (35 درصد) و پروتئین کم (20 درصد) در سه تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی طراحی شد. لاروهای کرم نرئیس با میانگین وزنی 005/0± 02/0 گرم در 9 عدد مخزن پلاستیکی 40 لیتری با تراکم 500 عدد (2500 عدد در مترمربع) در هر مخزن توزیع شد. کرم‌‌ها به مدت 77 روز تغذیه شدند. نتایج نشان داد که شاخص‌‌های وزن نهایی، زی‌‌توده نهایی (گرم در مترمربع)، زی‌‌توده کسب شده، نرخ رشد ویژه، درصد افزایش وزن بدن، میانگین رشد روزانه در کرم‌‌های تغذیه شده با جیره غذایی حاوی50 درصد پروتئین در مقایسه با سایر تیمارهای آزمایشی بیشتر بود (05/0>p). بیشترین درصد زنده‌‌مانی در کرم‌‌های تغذیه شده با جیره غذایی با سطح پروتئین 35 درصد ثبت گردید (05/0>p). کرم‌‌های تغذیه شده با سطوح 50 درصد و 35 درصد پروتئین دارای بیشترین میزان پروتئین در لاشه بودند که اختلاف معنی‌‌داری نشان داد (05/0>p). پارامترهای چربی و خاکستر لاشه، اختلاف معنی‌‌داری بین همه تیمارها نشان دادند (05/0>p). کرم‌‌های تغذیه شده با جیره حاوی 35 درصد پروتئین، بالاترین درصد رطوبت لاشه را بخود اختصاص دادند (05/0>p). کمترین (05/0>p) ضریب تبدیل غذایی و ضریب تبدیل اقتصادی در کرم‌‌های تغذیه شده با سطح 50 درصد پروتئین مشاهده شد. طبق نتایج بدست آمده سطح 50 درصد پروتئین (زیاد) می تواند در افزایش عملکرد رشد، کارایی تغذیه، ترکیب لاشه کرم نرئیس و صرفه اقتصادی تاثیرگذار باشد.fa_IR
dc.format.extent388
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.subjectHediste diversicolorfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectترکیب لاشهfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleتاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زنده‌‌مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس (Hediste diversicolor)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، واحد تالش، دانشگاه آزاد اسلامی، تالش. ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، واحد تالش، دانشگاه آزاد اسلامی، تالش. ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (AREEO). رشت. ایرانfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue2
dc.citation.spage1
dc.citation.epage8


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد