• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمي شيلات ايران
    • دوره 28, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمي شيلات ايران
    • دوره 28, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مطالعه تغییرات شاخص‌های بیوشیمیایی خون و آنتی‌اکسیدانی کبد در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیه شده با عصاره جلبک قرمز (Jania adhaerens J.V. Lamouroux)

    (ندگان)پدیدآور
    اکبری, پریادباشی, فرزانهفدایی راینی, رها
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    429.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از این مطالعه، بررسی اثر عصاره جلبک قرمز جانیا (Jania adhaerens) بر شاخص­های بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم­های آنتی­اکسیدانی ماهی کفال خاکستری بعد از 60 روز بود. 120 قطعه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) با میانگین وزنی 01/2± 95/14 (میانگین± خطای معیار) گرم، در 4 تیمار با جیره­های مختلف شامل 0 (تیمار شاهد)، 5 ، 10 و 15 میلی‌گرم عصاره جانیا بر کیلوگرم غذا تقسیم­بندی شدند. پس از 60 روزتغذیه با جیره­های فوق، نتایج نشان داد بین تیمارهای آزمایشی و گروه شاهد از نظر آلبومین و فعالیت آنزیم کاتالاز اختلاف معنی­داری مشاهده نشد (05/0P).  به طور کلی، نتایج این تحقیق نشان داد که ماهیان کفال تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی 10 و 15 میلی­گرم عصاره جانیا بر کیلوگرم غذا منجر به بهبود فعالیت آنزیم­های آنتی اکسیدانی و شاخص­های بیوشیمیایی سرم خون شده و استفاده از 15 گرم عصاره جانیا بر کیلوگرم غذا در جیره غذایی ماهی کفال خاکستری توصیه می­گردد. 
    کلید واژگان
    آنزیم‌های آنتی اکسیدانی
    جلبک دریایی قرمز
    شاخص‌های بیوشیمیایی خون
    ماهی کفال خاکستری
    فيزيولوژي آبزيان

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2019-09-01
    1398-06-10
    ناشر
    موسسه تحقیقات شیلات ایران
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
    دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار
    دانشگاه جیرفت

    شاپا
    1026-1354
    2322-5998
    URI
    https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.119078
    http://isfj.ir/article-1-2170-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599386

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب