اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخصهای خونی، رشد و رنگ فیله
(ندگان)پدیدآور
حیدری, فاطمهحسینی شکرابی, سید پژمانشمسایی مهرجان, مهدینوع مدرک
Textكاربردي
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این پژوهش، سطوح مختلف پودر دانه گیاه آناتو (Bixa orellana) به جیره غذایی ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ااضافه گردید و سپس برخی از شاخصهای خونی (شامل تعداد گلبولهای قرمز و سفید، غلظت هموگلوبین و درصد هماتوکریت)، عملکرد رشد و رنگ فیله ماهیان بررسی شد. جیرههای آزمایشی با سه تکرار شامل 0 (شاهد)، 25/0، 5/0 و 75/0 درصد پودر دانه گیاه آناتو بود. تعداد 360 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان (5±100 گرم) در 12 عدد تانک بهصورت کاملاً تصادفی ذخیرهسازی و 40 روز پرورش یافتند. حداکثر مقدار شاخصهای خونی بجز تعداد گلبولهای سفید در تیمار شامل 75/0 درصد پودر دانه گیاه آناتو مشاهده شد، در حالیکه کمترین مقدار این شاخصها در تیمار شاهد مشاهده شد (p
کلید واژگان
گیاه آناتورنگدانه
رنگ فیله
قزل آلای رنگین کمان
تغذيه
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2019-09-011398-06-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
شاپا
1026-13542322-5998




