نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسیدحسنی, میرحامدfa_IR
dc.contributor.authorطالبی حقیقی, داوودfa_IR
dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.contributor.authorیزدانی ساداتی, محمد علیfa_IR
dc.contributor.authorپورعلی, حمیدرضاfa_IR
dc.contributor.authorیگانه, هوشنگfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:57:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:57:01Z
dc.date.available1399-08-23T09:57:01Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:57:01Z
dc.date.issued2014-10-01en_US
dc.date.issued1393-07-09fa_IR
dc.identifier.citationسیدحسنی, میرحامد, طالبی حقیقی, داوود, حافظیه, محمود, یزدانی ساداتی, محمد علی, پورعلی, حمیدرضا, یگانه, هوشنگ. (1393). کارایی پودرضایعات مرغ به عنوان جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی (Huso huso) در دوران رشد. مجله علمي شيلات ايران, 23(3), 81-95. doi: 10.22092/ISFJ.2014.103554fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2014.103554
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1270-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599285
dc.description.abstractبا توجه به افزایش قیمت پودرماهی، کارایی پودرضایعات مرغ بهداشتی و با آنالیز ارزش غذایی تعیین شده بعنوان جایگزین پودرماهی در جیره غذایی فیلماهی مورد آزمایش قرار گرفت. شش جیره آزمایشی ایزونیتروژنوس و ایزوکالریک محتوی40% پروتئین و20 مگاژول درکیلوگرم انرژی خام تهیه گردید. پودرضایعات مرغ (PBM) در سطوح20،40،60،80 و100% (PBM20، PBM40، PBM60،PBM80 و PBM100) در جیره غذایی اولیه که به عنوان گروه شاهد PBM0 نامیده شده بود مورد استفاده قرار گرفت. تعداد180عدد فیلماهی با میانگین وزن (SD 9/5±89/107 گرم) در18 مخزن فایبرگلاس2000 لیتری در درجه حرارت با میانگین (±SD) 2±20 درجه سانتیگراد بمدت 18هفته با جیره های فوق الذکر تغذیه شدند. اختلاف معنی دار آماری در شاخصهای وزن نهایی (FW)، درصدافزایش وزن بدن (WG%)، ضریب رشد ویژه (SGR) و ضریب تبدیل غذا در ماهیان تیمار شاهد با ماهیان تیمارهای PBM20، PBM40،PBM60 وBM80 مشاهده نشد. لاشه ماهیان تغذیه شده با جیره PBM20 بیشترین میزان پروتئین (SD36/0 ± 97/16%) را داشتند که از لحاظ آماری با مقدار پروتئین لاشه ماهیان تغذیه شده با جیره PBM40 (SD 67/0± 41/15%) دارای اختلاف معنی دار بود. چربی لاشه ماهیان تغذیه شده با جیره های PBM80 وPBM100 (SD 016/0±63/6%) و (SD 17/0±49/7%) بطور معنی داری از ماهیان تغذیه شده با جیره های دیگر پایین تر بود. شاخص هپاتوسوماتیک ماهیان با افزایش سطوح جایگزینی پودرضایعات مرغ بجای پودرماهی بطور معنی داری افزایش یافت و بیشترین آن در ماهیان تغذیه شده با جیره فاقد پودرماهی PBM100 ثبت گردید (SD 63/0±2/4 %) و شاخص احشایی به استثنای ماهیان تیمار20% جایگزینی (PBM20) در ماهیان تیمارهای دیگر فاقد اختلاف معنی‌دار آماری بود. نتایج این آزمایش نشان می دهد که امکان جایگزینی پودرضایعات مرغ بجای پودرماهی در سطوح بالا (80%) بدون تاثیر منفی بر شاخص‌های رشد و ضریب تبدیل غذا در دوران رشد فیلماهی امکانپذیر است.fa_IR
dc.format.extent749
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2014.103554
dc.subjectفیل‌ماهیfa_IR
dc.subjectپودرماهیfa_IR
dc.subjectپودر ضایعات مرغfa_IR
dc.subjectشاخص‌های رشدfa_IR
dc.subjectترکیب لاشهfa_IR
dc.subjectشاخص هپاتوسوماتیک و احشایی.fa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleکارایی پودرضایعات مرغ به عنوان جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی (Huso huso) در دوران رشدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue3
dc.citation.spage81
dc.citation.epage95


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد