| dc.contributor.author | ضیایی, سامان | fa_IR |
| dc.contributor.author | ثمره هاشمی, خدیجه | fa_IR |
| dc.contributor.author | ثمره هاشمی, سید امجد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:56:51Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:56:51Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:56:51Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:56:51Z | |
| dc.date.issued | 2017-09-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1396-06-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ضیایی, سامان, ثمره هاشمی, خدیجه, ثمره هاشمی, سید امجد. (1396). بررسی مولفه های موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران. مجله علمي شيلات ايران, 26(3), 119-127. doi: 10.22092/ISFJ.2017.113527 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113527 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1730-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599270 | |
| dc.description.abstract |
تحقیق حاضر عوامل موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران را بررسی نموده است. اطلاعات مورد استفاده، شامل دادههای هزینه و درآمد 38252 خانوار شهری و روستایی میباشد که در سال 1394 توسط مرکز آمار ایران جمعآوری شده است. با توجه به ماهیت دادهها، ابتدا از بین مدلهای توبیت، هکمن و دابل هاردل براساس آزمونهای نسبت راستنمایی و وونگ همچنین علامت ضرایب و معناداری آنها، مدل دابل هاردل به عنوان مدل مناسب انتخاب گردید. نتایج نشان داد متغیرهای سن و تحصیلات سرپرست، وضعیت درآمدی و جنسیت سرپرست، منطقه زندگی و نزدیکی به دریا تاثیر مثبت و معناداری در مشارکت (تصمیم به مصرف ماهی تازه) دارد و سن سرپرست، تحصیلات سرپرست و همسر، بعد خانوار، درآمد ماهانه خانوار و شاخص قیمت گوشت قرمز و مرغ تاثیر مثبت و قیمت ماهی تاثیر منفی و معناداری بر میزان مصرف ماهی دارد. از اینرو افزایش آگاهی و گسترش مراکز دسترسی میتواند در افزایش مصرف موثر باشد | fa_IR |
| dc.format.extent | 747 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.113527 | |
| dc.subject | ماهی تازه | fa_IR |
| dc.subject | مدل دابل هاردل | fa_IR |
| dc.subject | مصرف | fa_IR |
| dc.subject | ایران | fa_IR |
| dc.subject | اقتصاد شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | بررسی مولفه های موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه زابل | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه زابل | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه پیام نور | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 119 | |
| dc.citation.epage | 127 | |