نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلیپور, حسنfa_IR
dc.contributor.authorتورجی, محمد رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:56:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:56:22Z
dc.date.available1399-08-23T09:56:22Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:56:22Z
dc.date.issued2013-10-01en_US
dc.date.issued1392-07-09fa_IR
dc.identifier.citationعلیپور, حسن, تورجی, محمد رضا. (1392). بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی‌های پرورش‌دهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران). مجله علمي شيلات ايران, 22(3), 103-116.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1095-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599238
dc.description.abstractهدف اصلی این تحقیق بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی‌های تولید ماهیان گرم آبی و عوامل موثر بر نیازهای آموزشی مزبور می‌باشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- همبستگی بوده که با رویکرد پیمایشی اجرا شده است. حجم جامعه آماری اعضای تعاونیهای تولید‌ماهیان گرم آبی در استانهای مازندران و گیلان در مجموع 2235نفر می‌باشند. برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شد و تعداد160 نفر(92 نفر از گیلان و 68 نفر از مازندران) بعنوان حجم نمونه از طریق روش نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌بندی انتخاب گردید. مدیران عامل تعاونی‌های تولید که در مجموع 19 تعاونی تولید در دو استان می‌باشد از طریق روش سرشماری از آنان نظر‌خواهی شد. کارشناسان مطلع و متخصص در زمینه ماهیان گرم آبی در مراکز تحقیقات شیلات استانهای گیلان و مازندران و ادارات کل شیلات استان در مجموع 38 نفر که از طریق روش سرشماری از آنان نظر خواهی شد. ابزار اصلی جمع‌آوری اطلاعات تحقیق پرسشنامه بود و روایی آن توسط پانل متخصصان احراز گردید و پایایی پرسشنامه‌های تحقیق نیز با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب میانگین بخشهای پرسشنامه ویژه تولید‌کنندگان 73 درصد و پرسشنامه کارشناسان و مدیران تعاونی‌ها میانگین ضریب کرونباخ آلفا78 درصد محاسبه شد. نتایج نشان داد که میانگین دانش فنی فعلی بیش از 70 درصد تولید‌کنندگان ماهیان گرم آبی در استان‌های گیلان و مازندران در حد متوسط به بالا می‌باشد. نیازهای آموزشی تولید کنندگان ماهیان گرم آبی با میزان درآمد و دانش و آگاهی آنان رابطه معنی‌داری نشان داد. نتایج تحقیق نشان داد که مدیریت بهداشت و بیماریها در مزارع پرورش ماهیان گرم آبی، مدیریت آب و مکان یابی و احداث مزارع پرورشی ماهیان گرم آبی از دیدگاه تولید‌کنندگان، کارشناسان و مدیران تعاونی‌ها از اولویت آموزشی بالای برخوردار است.fa_IR
dc.format.extent294
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectآبزی پروریfa_IR
dc.subjectنیازهای آموزشیfa_IR
dc.subjectتعاونی‌های گرم آبیfa_IR
dc.subjectتولید‌کنندگانfa_IR
dc.subjectمدیریت تولیدfa_IR
dc.subjectماهیان گرم آبیfa_IR
dc.subjectمديريت و حفاظت منابع آبيfa_IR
dc.titleبررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی‌های پرورش‌دهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue3
dc.citation.spage103
dc.citation.epage116


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد