نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorربانی ها, مهنازfa_IR
dc.contributor.authorعوفی, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:55:41Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:55:41Z
dc.date.available1399-08-23T09:55:41Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:55:41Z
dc.date.issued2020-08-01en_US
dc.date.issued1399-05-11fa_IR
dc.identifier.citationربانی ها, مهناز, عوفی, علی. (1399). یافته علمی کوتاه: مقایسه افزایش قیمت ماهی و قدرت خرید خانوارهای ایرانی. مجله علمي شيلات ايران, 29(3), 197-202.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2298-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599174
dc.description.abstractاهمیت و ارزش غذایی ماهی کاملا مشخص می باشد. گوشت ماهی تازه منبع غنی از پروتئین ( حدود ۲۰ درصد پروتئین ) و  املاح و اسیدهای چرب ضروری است که در در رژیم غذایی و حفظ سلامت انسان ضروری و نقش مهمی دارد. در این بررسی روند تغییرات قیمت خرده فروشی ماهی  طی سال‌های 97-1381 در ایران و همزمان با حداقل دستمزد مصوب و رسمی ایران مورد مطالعه قرار گرفت. نتیجه نشان داد با روند افزایش قیمت ماهی صید شده در سه منبع آبهای شمال و جنوب کشور و پرورشی طی سالهای گذشته، از قدرت خرید مردم کاسته و عملاً ماهی به عنوان یک غذای لوکس و مختص گروه‌های خاصی از جامعه قرار گرفته است.fa_IR
dc.format.extent628
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectقیمت ماهیfa_IR
dc.subjectدستمزد کارگرانfa_IR
dc.subjectنرخ افزایش قیمتfa_IR
dc.subjectاقتصاد شيلاتيfa_IR
dc.titleیافته علمی کوتاه: مقایسه افزایش قیمت ماهی و قدرت خرید خانوارهای ایرانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه صنعتی شریفfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue3
dc.citation.spage197
dc.citation.epage202


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد