| dc.contributor.author | غیاثوند, زهرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | متین فر, عباس | fa_IR |
| dc.contributor.author | ولی پور, علیرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | چنگیزی, رضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:54:04Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:54:05Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:54:04Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:54:05Z | |
| dc.date.issued | 2012-07-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-04-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | غیاثوند, زهرا, متین فر, عباس, ولی پور, علیرضا, چنگیزی, رضا. (1391). اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و شوری بر روی رشد،بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن شاه میگوی چنگال باریک Astacus leptodactylus. مجله علمي شيلات ايران, 21(2), 41-52. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110054 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110054 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-707-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599034 | |
| dc.description.abstract | در این تحقیق شاه میگوی چنگال باریک (Astacus leptodactylus) با 3 جیره غذایی حاوی 3 سطح پروتئین 30، 35 و 40 و انرژی ثابت 370 کیلوکالری در 100 گرم ماده غذایی در آب شیرین و لب شور خزر با شوری 12 گرم در لیتر به مدت 8 هفته پرورش داده شدند. از 6 تیمار آزمایشی هر یک با 3 تکرار استفاده شد و در مجموع 18 تانک فایبرگلاس 110 لیتری مورد استفاده قرار گرفت. تراکم شاه میگوها در هر تانک 5 عدد و با میانگین (± انحراف معیار) وزنی3/2±17گرم و در مجموع به تعداد 90 شاه میگو ذخیرهسازی گردید. نتایج این بررسی نشان داد که میانگین رشد شاه میگوها در آب شیرین 82/14 گرم و در آب لب شور 73/12 گرم بود که دارای اختلاف معنیداری میباشد. بیشترین میزان بازماندگی در بررسی سطوح متقابل پروتئین – شوری در جیره حاوی پروتئین 30 درصد و آب شیرین به میزان 55/95 درصد و کمترین درصد بازماندگی در سطوح متقابل پروتئین 40 و شوری 12 گرم در لیتر دیده شد که دارای اختلاف معنیدار بودند. بیشترین ضریب رشد ویژه، بیشترین افزایش وزن،کمترین ضریب تبدیل غذایی، بیشترین میزان بازدهی پروتئین و بیشترین بهرهبرداری از پروتئین خالص در جیره با پروتئین 30 و شوری صفر مشاهده گردید که اختلاف معنیداری در این سطوح مشاهده نشد. در نتایج حاصل از این تحقیق بیشترین میزان پروتئین لاشه در پروتئین 30 درصد و آب شیرین دیده شد که دارای اختلاف معنیداری با سایر تیمارها بود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 271 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110054 | |
| dc.subject | پروتئین | fa_IR |
| dc.subject | شوری | fa_IR |
| dc.subject | جیره غذایی | fa_IR |
| dc.subject | رشد | fa_IR |
| dc.subject | بازماندگی | fa_IR |
| dc.subject | شاه میگوی چنگال باریک | fa_IR |
| dc.subject | Astacus leptodactylus | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و شوری بر روی رشد،بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن شاه میگوی چنگال باریک Astacus leptodactylus | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 21 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 41 | |
| dc.citation.epage | 52 | |