نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمعصومی, زهراfa_IR
dc.contributor.authorذاکری, محمدfa_IR
dc.contributor.authorیاوری, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorموسوی, سید محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:53:49Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:53:49Z
dc.date.available1399-08-23T09:53:49Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:53:49Z
dc.date.issued2017-03-01en_US
dc.date.issued1395-12-11fa_IR
dc.identifier.citationمعصومی, زهرا, ذاکری, محمد, یاوری, وحید, موسوی, سید محمد. (1395). یافته کوتاه: اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری‌های متفاوت آب بر شاخص‌های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان. مجله علمي شيلات ايران, 25(5), 181-186. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110325fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110325
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1589-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599013
dc.description.abstractدر مطالعه حاضر شاخص­های بیوشیمیایی همولنف میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) با سه سطح متفاوت پروتئین جیره غذایی (45 و 35، 25%) در سه سطح شوری آب پرورشی (ppt 35-32 و 15-12، 3-0) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد 350 قطعه میگو با متوسط وزن و طول اولیه 18/0±55/5 گرم و 15/0±81/8 سانتی­متر در 27 مخزن بتنی با ظرفیت 10 تن (طول: cm 600، عرض: cm 170 و ارتفاع: cm 100) مورد آزمایش قرار گرفتند. میگوها 4 بار در روز در حد اشباع به مدت 56 روز تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که در سطوح 35 و 45% پروتئین جیره غذایی و شوری آب 35-32 قسمت در هزار میزان پروتئین، اوره، لیپوپروتئین با چگالی بالا و لیپوپروتئین با چگالی پایین افزایش پیدا کرد و تحت تأثیر برهم­کنش هر دو عامل متغیر قرار گرفتند (05/0P≤). علاوه بر این، سطح کلسترول و تری­گلیسرید نیز به طور معناداری در تیمار حاوی 45% پروتئین و شوری ppt 35-32 بالاتر بود. همچنین میزان گلوکز همولنف نیز تنها ارتباطی معکوس را با افزایش پروتئین جیره غذایی نشان داد (05/0P≤). قابل ذکر است که سطوح متفاوت و برهم­کنش هر دو عامل متغیر مورد آزمایش نیز بر میزان اسید اوریک همولنف اثری نداشت. در مطالعه حاضر بهترین سطوح شاخص­های بیوشیمیایی همولنف در جیره غذایی حاوی 35 درصد پروتئین و شوری ppt 35-32 به دست آمد و در این سطوح کمترین استرس به میگو وارد شد.fa_IR
dc.format.extent366
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110325
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.subjectشوریfa_IR
dc.subjectشاخص‌های بیوشیمیایی همولنفfa_IR
dc.subjectLitopenaus vannamei.fa_IR
dc.subjectفيزيولوژي آبزيانfa_IR
dc.titleیافته کوتاه: اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری‌های متفاوت آب بر شاخص‌های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue5
dc.citation.spage181
dc.citation.epage186


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد