| dc.contributor.author | معصومی, زهرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | ذاکری, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | یاوری, وحید | fa_IR |
| dc.contributor.author | موسوی, سید محمد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:53:49Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:53:49Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:53:49Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:53:49Z | |
| dc.date.issued | 2017-03-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-12-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | معصومی, زهرا, ذاکری, محمد, یاوری, وحید, موسوی, سید محمد. (1395). یافته کوتاه: اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان. مجله علمي شيلات ايران, 25(5), 181-186. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110325 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110325 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1589-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599013 | |
| dc.description.abstract | در مطالعه حاضر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) با سه سطح متفاوت پروتئین جیره غذایی (45 و 35، 25%) در سه سطح شوری آب پرورشی (ppt 35-32 و 15-12، 3-0) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد 350 قطعه میگو با متوسط وزن و طول اولیه 18/0±55/5 گرم و 15/0±81/8 سانتیمتر در 27 مخزن بتنی با ظرفیت 10 تن (طول: cm 600، عرض: cm 170 و ارتفاع: cm 100) مورد آزمایش قرار گرفتند. میگوها 4 بار در روز در حد اشباع به مدت 56 روز تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که در سطوح 35 و 45% پروتئین جیره غذایی و شوری آب 35-32 قسمت در هزار میزان پروتئین، اوره، لیپوپروتئین با چگالی بالا و لیپوپروتئین با چگالی پایین افزایش پیدا کرد و تحت تأثیر برهمکنش هر دو عامل متغیر قرار گرفتند (05/0P≤). علاوه بر این، سطح کلسترول و تریگلیسرید نیز به طور معناداری در تیمار حاوی 45% پروتئین و شوری ppt 35-32 بالاتر بود. همچنین میزان گلوکز همولنف نیز تنها ارتباطی معکوس را با افزایش پروتئین جیره غذایی نشان داد (05/0P≤). قابل ذکر است که سطوح متفاوت و برهمکنش هر دو عامل متغیر مورد آزمایش نیز بر میزان اسید اوریک همولنف اثری نداشت. در مطالعه حاضر بهترین سطوح شاخصهای بیوشیمیایی همولنف در جیره غذایی حاوی 35 درصد پروتئین و شوری ppt 35-32 به دست آمد و در این سطوح کمترین استرس به میگو وارد شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 366 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110325 | |
| dc.subject | پروتئین | fa_IR |
| dc.subject | شوری | fa_IR |
| dc.subject | شاخصهای بیوشیمیایی همولنف | fa_IR |
| dc.subject | Litopenaus vannamei. | fa_IR |
| dc.subject | فيزيولوژي آبزيان | fa_IR |
| dc.title | یافته کوتاه: اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوریهای متفاوت آب بر شاخصهای بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 5 | |
| dc.citation.spage | 181 | |
| dc.citation.epage | 186 | |