نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضایی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorمعینی, سهرابfa_IR
dc.contributor.authorصفری, محمدfa_IR
dc.contributor.authorغفاری, فرحنازfa_IR
dc.contributor.authorسحری, محمدعلیfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:53:31Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:53:32Z
dc.date.available1399-08-23T09:53:31Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:53:32Z
dc.date.issued2003-10-01en_US
dc.date.issued1382-07-09fa_IR
dc.identifier.citationرضایی, مسعود, معینی, سهراب, صفری, محمد, غفاری, فرحناز, سحری, محمدعلی. (1382). مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد. مجله علمي شيلات ايران, 12(3), 97-108.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1943-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598990
dc.description.abstractکیلکای آنچوی فراوانترین میزان صید را در بین شگ ماهیان دریای مازندران دارد. کیفیت پایین بسیاری از فرآورده های ماهی مربوط به کیفیت مواد خام میباشد و کیفیت مواد خام ارتباط نزدیکی با آسیب چربی آن دارد. در این تحقیق کیلکای آنچوی از محل صید روی عرشه به دو روش حمل و نگهداری با مخازن آب خنک شده دریا (Chilled Sea Water=CSW) به نسبت های 60، 25 و 15 درصد به ترتیب از ماهی، یخ و آب دریا که دمای مخلوط 2- درجه سانتیگراد بوده و به وسیله جعبه حاوی پودر یخ که نسبت ماهی به یخ 1:2 بود به محل فرآوری حمل گردید و خصوصیات کیفی آن از جمله میزان رطوبت، چربی کل، فسفولیپید، چربی خنثی، ترکیبات اسیدهای چرب، عدد پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، آهن هم، تیوباربیتوریک اسید، فلورسانس فاز آلی عصاره کلروفرمی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل، کیفیت برتر چربی ماهی را در روش CSW نشان دادfa_IR
dc.format.extent1289
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectکیلکای آنچویfa_IR
dc.subjectclupeonella engrauliformisfa_IR
dc.subjectکیفیت چربیfa_IR
dc.subjectحمل و نگهداریfa_IR
dc.subjectدریای مازندان کیلکای آنچویfa_IR
dc.subjectclupeonella engrauliformisfa_IR
dc.subjectکیفیت چربیfa_IR
dc.subjectحمل و نگهداریfa_IR
dc.subjectدریای مازندان.fa_IR
dc.subjectبيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتيfa_IR
dc.titleمقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سردfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue3
dc.citation.spage97
dc.citation.epage108


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد