| dc.contributor.author | رضایی, مسعود | fa_IR |
| dc.contributor.author | معینی, سهراب | fa_IR |
| dc.contributor.author | صفری, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | غفاری, فرحناز | fa_IR |
| dc.contributor.author | سحری, محمدعلی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:53:31Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:53:32Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:53:31Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:53:32Z | |
| dc.date.issued | 2003-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1382-07-09 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رضایی, مسعود, معینی, سهراب, صفری, محمد, غفاری, فرحناز, سحری, محمدعلی. (1382). مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد. مجله علمي شيلات ايران, 12(3), 97-108. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-1943-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598990 | |
| dc.description.abstract | کیلکای آنچوی فراوانترین میزان صید را در بین شگ ماهیان دریای مازندران دارد. کیفیت پایین بسیاری از فرآورده های ماهی مربوط به کیفیت مواد خام میباشد و کیفیت مواد خام ارتباط نزدیکی با آسیب چربی آن دارد. در این تحقیق کیلکای آنچوی از محل صید روی عرشه به دو روش حمل و نگهداری با مخازن آب خنک شده دریا (Chilled Sea Water=CSW) به نسبت های 60، 25 و 15 درصد به ترتیب از ماهی، یخ و آب دریا که دمای مخلوط 2- درجه سانتیگراد بوده و به وسیله جعبه حاوی پودر یخ که نسبت ماهی به یخ 1:2 بود به محل فرآوری حمل گردید و خصوصیات کیفی آن از جمله میزان رطوبت، چربی کل، فسفولیپید، چربی خنثی، ترکیبات اسیدهای چرب، عدد پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، آهن هم، تیوباربیتوریک اسید، فلورسانس فاز آلی عصاره کلروفرمی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل، کیفیت برتر چربی ماهی را در روش CSW نشان داد | fa_IR |
| dc.format.extent | 1289 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.subject | کیلکای آنچوی | fa_IR |
| dc.subject | clupeonella engrauliformis | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت چربی | fa_IR |
| dc.subject | حمل و نگهداری | fa_IR |
| dc.subject | دریای مازندان کیلکای آنچوی | fa_IR |
| dc.subject | clupeonella engrauliformis | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت چربی | fa_IR |
| dc.subject | حمل و نگهداری | fa_IR |
| dc.subject | دریای مازندان. | fa_IR |
| dc.subject | بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي | fa_IR |
| dc.title | مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 12 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 97 | |
| dc.citation.epage | 108 | |