| dc.contributor.author | بی بی کم, صفر | fa_IR |
| dc.contributor.author | عابدیان, عبدالمحمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | یونسی, حبیب ا... | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:53:13Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:53:14Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:53:13Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:53:14Z | |
| dc.date.issued | 2011-01-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-10-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | بی بی کم, صفر, عابدیان, عبدالمحمد, یونسی, حبیب ا.... (1389). تولید پروتئین تکیاخته با استفاده از کشت باکتری Lactobacillus acidophilus و قارچ Aspergillus niger از پساب کارخانه آرد ماهی کیلکا (استیک واتر). مجله علمي شيلات ايران, 19(4), 21-32. doi: 10.22092/ISFJ.2017.109957 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109957 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-127-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598970 | |
| dc.description.abstract | در این تحقیق اثر ضایعات کارخانه آرد ماهی
(Stickwater) بعنوان محیط کشت بر تولید پروتئین تک یاخته با استفاده از باکتری و قارچ Aspergillus niger (Batch culture برای تولید میکروارگانیسمها در مقیاس آزمایشگاهی استفاده گردید. میزان توده زنده،COD ،RNAو پروتئین در تیمار شاهد و استیکواتر در باکتری و قارچ در پیک رشد سنجش شد. همچنین در زمان حداکثر رشد ترکیب اسیدهای آمینه نمونههای باکتری و قارچ در دو تیمار مورد مقایسه قرار گرفت. میزان توده زنده تولیدی در باکتری در تیمار شاهد و استیک واتر بترتیب 16/3 و12/5 گرم در لیتر، میزان کاهش COD بترتیب 33270 و 53330 میلیگرم درلیتر، میزان RNA بترتیب 27/15 و 04/15 درصد و میزان پروتئین بترتیب 13/71 و 37/68 درصد بدست آمد. این مقادیر برای قارچ کمی متفاوت بود بطوریکه میزان توده زنده تولیدی در قارچ در تیمارهای شاهد و استیکواتر بترتیب 31/6 و 28/7 گرم در لیتر، میزان کاهشCOD بترتیب 47800 و 55200 میلیگرم در لیتر، میزان RNA بترتیب 36/9 و 09/9 درصد و میزان پروتئین بترتیب 36/51 و 66/48 درصد بدست آمد. در هر دو باکتری و قارچ بیشترین و کمترین مقدار اسید آمینه در تیمار شاهد و استیکواتر بترتیب اسیدگلوتامیک و متیونین بود. میزان متیونین در باکتری نسبت به آرد ماهی و گزارش FAO تفاوت چندانی نداشت. میزان متیونین در قارچ از گزارش FAO کمی کمتر بود. مطابق نتایج حاصله در این تحقیق جایگزینی 100 درصد استیکواتر برای تولید باکتری Lactobacillus acidophilus و قارچ Aspergillus niger مناسب میباشد.
بررسی شد. دو تیمار شامل تیمار شاهد (محیط کشت استاندارد برای باکتری و قارچ) و تیمار استیک واتر (با 100 درصد جایگزینی محیط کشت استاندارد) با سه تکرار برای هر تیمار در نظر گرفته شد. از روش بچ (Lactobacillus acidophilus | fa_IR |
| dc.format.extent | 1227 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109957 | |
| dc.subject | توده زنده | fa_IR |
| dc.subject | میکروارگانیسم | fa_IR |
| dc.subject | پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) | fa_IR |
| dc.subject | اسیدآمینه | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | تولید پروتئین تکیاخته با استفاده از کشت باکتری Lactobacillus acidophilus و قارچ Aspergillus niger از پساب کارخانه آرد ماهی کیلکا (استیک واتر) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 19 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 21 | |
| dc.citation.epage | 32 | |