نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبهمنی, محمودfa_IR
dc.contributor.authorظریف فرد, اسماعیلfa_IR
dc.contributor.authorخدادادی, مژگانfa_IR
dc.contributor.authorمحمودی, نعمت الهfa_IR
dc.contributor.authorاوجی فرد, امینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:53:12Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:53:13Z
dc.date.available1399-08-23T09:53:12Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:53:13Z
dc.date.issued2011-01-01en_US
dc.date.issued1389-10-11fa_IR
dc.identifier.citationبهمنی, محمود, ظریف فرد, اسماعیل, خدادادی, مژگان, محمودی, نعمت اله, اوجی فرد, امین. (1389). اثر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides). مجله علمي شيلات ايران, 19(4), 11-20. doi: 10.22092/ISFJ.2017.109956fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109956
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-126-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598969
dc.description.abstractبا توجه به اهمیت مطالعات مربوط به امکان سازگاری و توسعه پرورش ماهیان دریایی با ارزش نظیر هامور معمولی در کشور و نیز نقش مستقیم نوکلئوتیدها بعنوان عوامل تاثیرگذار بر ترکیب شیمیایی بدن در این گونه ارزشمند، پژوهش حاضر در تابستان سال 1387 در کارگاه تکثیر میگوی پارس آبزیستان استان بوشهر به مدت 10 هفته (شامل 2 هفته سازگاری و 8 هفته پرورش) انجام پذیرفت. اثر نوکلئوتید جیره در 5 سطح غذایی صفر، 15/0، 25/0، 35/0 و 5/0 درصد از جیره بر ترکیب عضله بچه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides) با میانگین (± انحراف استاندارد) 29/0±70/10 گرم وزن آغازین در مخازن 300 لیتری با تراکم ذخیره‌سازی 15 عدد ماهی با سه تکرار در هر تیمار انجام شد. در ارتباط با ترکیب عضله، حداکثر میزان پروتئین در تیمار 15/0 درصد و حداکثر میزان چربی در تیمارهای 15/0 و 25/0 درصد مشاهده شد که اختلاف معنیداری با گروه شاهد داشتند. حداقل و حداکثر میزان خاکستر نیز بترتیب در تیمارهای 15/0 و 35/0 درصد مشاهده گردید. در مورد میزان خاکستر بین تیمارهای 15/0 ، 25/0 و 35/0 درصد با گروه کنترل نیز اختلاف معنی‌داری مشاهده شد. همچنین تیمار 35/0 بالاترین میزان رطوبت را دارا بود و بهترین کیفیت لاشه در تیمار 15/0 درصد بدست آمد. نتایج حاصل مبین آن است که نوکلئوتید جیره در شرایط پرورش ماهیان دریایی نظیر بچه ماهی هامور معمولی نیز دارای اثرات مثبت بر ترکیب شیمیایی عضله می‌باشد بطوریکه این نقش درخصوص سطوح پروتئن عضله بطور ویژه در سطح 15/0 درصد ملاحظه گردید.fa_IR
dc.format.extent1348
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.109956
dc.subjectعضلهfa_IR
dc.subjectغذاfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectماهی هامور معمولیfa_IR
dc.subjectEpinephelus coioidesfa_IR
dc.subjectآلودگي محيطهاي آبيfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue4
dc.citation.spage11
dc.citation.epage20


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد