نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.contributor.authorحسین پور, حمیراfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:52:56Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:52:56Z
dc.date.available1399-08-23T09:52:56Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:52:56Z
dc.date.issued2012-10-01en_US
dc.date.issued1391-07-10fa_IR
dc.identifier.citationحافظیه, محمود, حسین پور, حمیرا. (1391). بررسی تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی ((Acipenser persicus تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با ویتامین ‍C. مجله علمي شيلات ايران, 21(3), 45-54. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110070fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110070
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-729-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598943
dc.description.abstractدر این تحقیق ،‌تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی تغذیه شده با ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با HUFA و ویتامین C ، با در معرض قرار دادن آنها در شوری‌های مختلف، مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور سیست آرتمیا ارومیانا در شرایط استاندارد تفریخ و توسط امولسیون تجاری همراه با سه سطح 10، 20 و 30 درصد ویتامین Cهر کدام با سه تکرار غنی و به مدت 20 روز لارو تاسماهی ایرانی با آنها تغذیه شدند. گروه کنترل لاروهایی بودند که با آرتمیا غنی نشده تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش با اندازه‍گیری طول و وزن، چربی، اسیدهای چرب غیراشباع و ویتامین Cدر لارو ماهی و با ایجاد تنش شوری 6، 12 و 18 گرم در لیتر، میزان تحمل شوری آنها تا 120 ساعت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که درصد بازماندگی بعنوان شاخص تحمل به شوری در تیمارهای آزمایشی بطور معنی‌داری در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافت. ICES30/4همراه با 20 درصد ویتامین Cبیشترین تحمل به تنش شوری 12 گرم در لیتر (00/1±00/99) را در لارو ماهیان داشت اما در 18 گرم در لیتر شوری همه لاروها از بین رفتند. این افزایش بازماندگی بدلیل افزایش میزان اسیدهای چرب امگا 3 و 6 در لارو ماهی تغذیه شده از آرتمیای غنی شده با ICES30/4می‌باشد. بنظر می‌رسد با این روش امکان رهاسازی مستقیم بچه ماهی تاسماهی ایرانی به دریا وجود دارد     ICES30/4fa_IR
dc.format.extent230
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110070
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectاسترسfa_IR
dc.subjectماهیان خاویاریfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleبررسی تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی ((Acipenser persicus تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با ویتامین ‍Cfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume21
dc.citation.issue3
dc.citation.spage45
dc.citation.epage54


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد