| dc.contributor.author | حافظیه, محمود | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسین پور, حمیرا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:52:56Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:52:56Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:52:56Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:52:56Z | |
| dc.date.issued | 2012-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-07-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | حافظیه, محمود, حسین پور, حمیرا. (1391). بررسی تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی ((Acipenser persicus تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با ویتامین C. مجله علمي شيلات ايران, 21(3), 45-54. doi: 10.22092/ISFJ.2017.110070 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110070 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-729-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598943 | |
| dc.description.abstract | در این تحقیق ،تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی تغذیه شده با ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با HUFA و ویتامین C ، با در معرض قرار دادن آنها در شوریهای مختلف، مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور سیست آرتمیا ارومیانا در شرایط استاندارد تفریخ و توسط امولسیون تجاری همراه با سه سطح 10، 20 و 30 درصد ویتامین Cهر کدام با سه تکرار غنی و به مدت 20 روز لارو تاسماهی ایرانی با آنها تغذیه شدند. گروه کنترل لاروهایی بودند که با آرتمیا غنی نشده تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش با اندازهگیری طول و وزن، چربی، اسیدهای چرب غیراشباع و ویتامین Cدر لارو ماهی و با ایجاد تنش شوری 6، 12 و 18 گرم در لیتر، میزان تحمل شوری آنها تا 120 ساعت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که درصد بازماندگی بعنوان شاخص تحمل به شوری در تیمارهای آزمایشی بطور معنیداری در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافت. ICES30/4همراه با 20 درصد ویتامین Cبیشترین تحمل به تنش شوری 12 گرم در لیتر (00/1±00/99) را در لارو ماهیان داشت اما در 18 گرم در لیتر شوری همه لاروها از بین رفتند. این افزایش بازماندگی بدلیل افزایش میزان اسیدهای چرب امگا 3 و 6 در لارو ماهی تغذیه شده از آرتمیای غنی شده با ICES30/4میباشد. بنظر میرسد با این روش امکان رهاسازی مستقیم بچه ماهی تاسماهی ایرانی به دریا وجود دارد ICES30/4 | fa_IR |
| dc.format.extent | 230 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2017.110070 | |
| dc.subject | تغذیه | fa_IR |
| dc.subject | استرس | fa_IR |
| dc.subject | ماهیان خاویاری | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | بررسی تحمل شوری در لارو تاسماهی ایرانی ((Acipenser persicus تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با ویتامین C | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.citation.volume | 21 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 45 | |
| dc.citation.epage | 54 | |