نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخدانظری, آی نازfa_IR
dc.contributor.authorحاجی مرادلو, عبدالمجیدfa_IR
dc.contributor.authorقربانی, رسولfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:52:24Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:52:24Z
dc.date.available1399-08-23T09:52:24Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:52:24Z
dc.date.issued2019-05-01en_US
dc.date.issued1398-02-11fa_IR
dc.identifier.citationخدانظری, آی ناز, حاجی مرادلو, عبدالمجید, قربانی, رسول. (1398). جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان. مجله علمي شيلات ايران, 28(1), 95-106. doi: 10.22092/ISFJ.2019.118889fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118889
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2128-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598899
dc.description.abstractهدف از این تحقیق، بررسی تاثیر سیلاژ زیستی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. در این تحقیق پودر ماهی کیلکا آنچوی چرخ شده با 25 درصد آرد گندم مخلوط و سپس با میکروارگانیسم ها (108 سلول در هر میلی لیتر)  تلقیح و سپس در دمای 37 درجه سانتی‌‌گراد به مدت 14 روز نگهداری شد. تخمیر ماهی کیلکا منجر به افزایش میزان رطوبت در انتهای دوره تخمیر گردید. میزان خاکستر در پودر ماهی تخمیری دو برابر آن از قبل تخمیر بود. مقدار فیبر و چربی خام در پودر ماهی تخمیری بترتیب کاهش و افزایش یافت (05/0>p). جایگزینی پودر ماهی با سیلاژ ماهی تخمیری (0، 25، 50، 75 و 100%) تفاوت معنی‌‌داری را در فاکتورهای رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان نشان داد (05/0>p). ماهیان تغذیه شده با 25 درصد سیلاژ تخمیری در غذا  بهترین فاکتور رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین را نشان داد (05/0>p). نتایج مطالعه حاضر نشان داد که آرد ماهی تولیدی به روش تخمیر می‌‌تواند به عنوان جایگزین مناسب غذای ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده گردد.   fa_IR
dc.format.extent555
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118889
dc.subjectسیلاژ تخمیریfa_IR
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectخصوصیت کیفیfa_IR
dc.subjectفاکتور رشدfa_IR
dc.subjectقابلیت هضم ظاهری پروتئین.fa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleجایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue1
dc.citation.spage95
dc.citation.epage106


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد