| dc.contributor.author | خدانظری, آی ناز | fa_IR |
| dc.contributor.author | حاجی مرادلو, عبدالمجید | fa_IR |
| dc.contributor.author | قربانی, رسول | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-08-23T09:52:24Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-11-13T09:52:24Z | |
| dc.date.available | 1399-08-23T09:52:24Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-11-13T09:52:24Z | |
| dc.date.issued | 2019-05-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-02-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خدانظری, آی ناز, حاجی مرادلو, عبدالمجید, قربانی, رسول. (1398). جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان. مجله علمي شيلات ايران, 28(1), 95-106. doi: 10.22092/ISFJ.2019.118889 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118889 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-2128-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598899 | |
| dc.description.abstract | هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر سیلاژ زیستی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان بود. در این تحقیق پودر ماهی کیلکا آنچوی چرخ شده با 25 درصد آرد گندم مخلوط و سپس با میکروارگانیسم ها (108 سلول در هر میلی لیتر) تلقیح و سپس در دمای 37 درجه سانتیگراد به مدت 14 روز نگهداری شد. تخمیر ماهی کیلکا منجر به افزایش میزان رطوبت در انتهای دوره تخمیر گردید. میزان خاکستر در پودر ماهی تخمیری دو برابر آن از قبل تخمیر بود. مقدار فیبر و چربی خام در پودر ماهی تخمیری بترتیب کاهش و افزایش یافت (05/0>p). جایگزینی پودر ماهی با سیلاژ ماهی تخمیری (0، 25، 50، 75 و 100%) تفاوت معنیداری را در فاکتورهای رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین ماهی قزلآلای رنگینکمان نشان داد (05/0>p). ماهیان تغذیه شده با 25 درصد سیلاژ تخمیری در غذا بهترین فاکتور رشد و قابلیت هضم ظاهری پروتئین را نشان داد (05/0>p). نتایج مطالعه حاضر نشان داد که آرد ماهی تولیدی به روش تخمیر میتواند به عنوان جایگزین مناسب غذای ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده گردد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 555 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.118889 | |
| dc.subject | سیلاژ تخمیری | fa_IR |
| dc.subject | قزل آلای رنگین کمان | fa_IR |
| dc.subject | خصوصیت کیفی | fa_IR |
| dc.subject | فاکتور رشد | fa_IR |
| dc.subject | قابلیت هضم ظاهری پروتئین. | fa_IR |
| dc.subject | تغذيه | fa_IR |
| dc.title | جایگزینی پودر ماهی با درصدهای مختلف سیلاژ تخمیری حاصل از پودر ماهی کیلکا آنچوی بر فاکتور رشد و قابلیت هضم پروتئین خوراک قزل آلای رنگین کمان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 95 | |
| dc.citation.epage | 106 | |