نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشمسایی مهرجان, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorحسینی شکرابی, سید پژمانfa_IR
dc.contributor.authorمحجوب زردست, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, نگارfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:52:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:52:15Z
dc.date.available1399-08-23T09:52:15Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:52:15Z
dc.date.issued2020-03-01en_US
dc.date.issued1398-12-11fa_IR
dc.identifier.citationشمسایی مهرجان, مهدی, حسینی شکرابی, سید پژمان, محجوب زردست, مهدی, محمدی, نگار. (1398). تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص‌های رشد، میزان بقاء، فراسنجه‌های خونی و برخی از پاسخ‌های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 29(1), 131-140.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2287-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598885
dc.description.abstractبه منظور بررسی تأثیر خوراکی پودر فلفل قرمز تند بر برخی پارامترهای رشد، بقاء فراسنجه‌های خونی و پاسخ‌های سیستم ایمنی ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان، تعداد 240 عدد بچه ماهی (میانگین وزن 33/0±69/15 گرم) در 12 مخزن (هر مخزن 20 عدد ماهی) به صورت تصادفی تقسیم شد و به مدت 45 روز با مقادیر 0، 1، 3 و 5 درصد پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) در غذا (هر کدام با 3 تکرار) مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج شاخص‌های رشد نشان داد، بالاترین مقدار افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در تیمار 5 درصد نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد (05/0>P). کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بصورت همزمان در تیمارهای تغذیه شده با 3 و 5 درصد فلفل قرمز مشاهده شد. همچنین شاخص وضعیت بین تیمارها اختلاف معنی­داری نشان نداد (05/0<P). بیشترین میزان بقا مربوط به تیمارهای 3 و 5 درصد فلفل بود و این شاخص در تیمار 1 و شاهد اختلاف معنی‌داری نداشت (05/0<P). بیشترین تعداد گلبول‌های قرمز در تیمار 3 و 5 درصد مشاهده شد (05/0>P). بیشترین درصد هماتوکریت در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد (05/0>P). بیشترین تعداد گلبول‌های سفید در تیمارهای تغذیه شده با فلفل قرمز در مقایسه با شاهد مشاهده شد. بیشترین درصد لنفوسیت‌ها در تیمار 5 درصد مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم، C3 و IgM در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی­دار بود (05/0>P). همچنین میزان C4 در تیمارهای تغذیه شده با فلفل نسبت به تیمار شاهد افزایش معنی‌داری داشت (05/0>P). بطورکلی، مکمل‌سازی جیره غذایی تجاری ماهی قزل آلا با 5 درصد پودر فلفل قرمز تند سبب بهبود عملکرد رشد، بهره‌وری تغذیه و سیستم ایمنی بچه ماهیان قزل آلا گردید.  fa_IR
dc.format.extent632
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectقزل آلای رنگین کمانfa_IR
dc.subjectفلفل قرمزfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectشاخص‌های خونیfa_IR
dc.subjectمحرک ایمنیfa_IR
dc.subjectبهداشت و بيماريهاي آبزيانfa_IR
dc.titleتأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص‌های رشد، میزان بقاء، فراسنجه‌های خونی و برخی از پاسخ‌های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeكاربرديfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue1
dc.citation.spage131
dc.citation.epage140


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد