نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقطب الدین, نگارfa_IR
dc.contributor.authorسقایی, علیfa_IR
dc.contributor.authorمنیعات, میلادfa_IR
dc.contributor.authorقطب الدین, زهرهfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:52:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:52:06Z
dc.date.available1399-08-23T09:52:06Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:52:06Z
dc.date.issued2018-03-01en_US
dc.date.issued1396-12-10fa_IR
dc.identifier.citationقطب الدین, نگار, سقایی, علی, منیعات, میلاد, قطب الدین, زهره. (1396). اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر شاخص های بیوشیمیایی خون و ایمنی در ماهی اسکار، Astronotus ocellatus. مجله علمي شيلات ايران, 26(6), 151-159.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1811-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/598871
dc.description.abstractدر این مطالعه تغییرات در میزان شاخص های بیوشیمیایی و ایمنی ماهی اسکار، Astronotus ocellatus تحت تأثیر عصاره سیر مورد مطالعه قرار گرفته است. تعداد 300 قطعه ماهی اسکار با وزن اولیه ی 36/0 ± 37/8 گرم در چهار تیمار توزیع شد. چهار جیره ی خوراکی با مقادیر متفاوت عصاره سیر (کنترل، 5/0 %، 5/1 % و 5/2 % عصاره سیر) آماده شد. ماهیان به مدت 8 هفته تغذیه شدند، سپس نمونه برداری انجام شد و پارامترهای بیوشیمیایی مانند پروتئین کل، آلبومین، گلوبولین، تری گلیسرید، کلسترول، آسپارتات آمینوترانسفراز (AST)، آلانین آمینوترانسفراز (ALT) و آلکالین فسفاتاز (ALP) و پارامترهای ایمنی مانند C3، C4 و فعالیت لیزوزیم بر اساس روش های استاندارد اندازه گیری گردید. پروتئین کل و آلبومین در ماهیان تغذیه شده با 5/1% عصاره سیر افزایش پیدا کرد اما گلوبولین تفاوت معنی داری را در بین تیمارهای مختلف نشان نداد. تری گلیسرید، کلسترول، ALP و AST در همه تیمارهای تغذیه شده با عصاره سیر کاهش نشان داد. پارامترهای ایمنی شامل C3 و C4 در ماهیان تیمار 5/1 % بهبود یافت و فعالیت لیزوزیم در همه تیمارهای تغذیه شده با عصاره افزایش یافت. نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره سیر اثرات مثبتی بر شاخص های بیوشیمیایی و ایمنی در ماهی اسکار دارد و بهترین میزان مشاهده شده در تیمار 5/1 % عصاره سیر بود.  fa_IR
dc.format.extent504
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectعصاره سیرfa_IR
dc.subjectماهی اسکارfa_IR
dc.subjectشاخص های بیوشیمیاییfa_IR
dc.subjectشاخص های ایمنیfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleاثر عصاره سیر (Allium sativum) بر شاخص های بیوشیمیایی خون و ایمنی در ماهی اسکار، Astronotus ocellatusfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم پایه، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue6
dc.citation.spage151
dc.citation.epage159


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد