مرور دوره 25, شماره 4 بر اساس موضوع "آستاگزانتین"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی ذخیره ویتامینهای A و E در تخم مولدین قزلآلایرنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) تحت تأثیر سطوح مختلف آستاگزانتین مصنوعی و جلبکی (Haematococcus pluvialis)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-01-01)در تحقیق حاضر، ذخیره ویتامینهای A و E موجود در تخم مولدین قزلآلای رنگینکمان از طریق افزودن سطوح مختلف آستاگزانتین با دو منبع مصنوعی و طبیعی (Haematococcus pluvialis) به جیره غذایی مولدین به مدت 120 روز مورد بررسی قرار ...



