مرور دوره 21, شماره 4 بر اساس موضوع "بیهوش کننده"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر بیهوش کنندگی عصارههای آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-01-01)هدف اصلی از بیهوشکردن ماهی قزلآلا کاهش تحرک و کم کردن استرس ناشی از دستکاری به منظور تکثیر مصنوعی و نیز تسهیل عملیاتی مانند نشانگذاری، زیست سنجی، رقم بندی، معاینه و نمونهبرداری میباشد. در تحقیق حاضر از عصارههای آبی ...



