مرور دوره 27, شماره 4 بر اساس موضوع "Y maze"

  • تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی 

    شکوری, مهدی؛ اورجی, حسین؛ کرامت امیرکلاهی, عبدالصمد؛ عبدالحی, حسینعلی (موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-10-01)
    ایجاد حافظه بویایی یکی از روش های امید بخش برای بهبود تغذیه نوزدان در دامپروری است. به منظور بررسی امکان ایجاد حافظه بویایی و بکارگیری این روش در بهبود تغذیه لارو اولیه تاس ماهی ایرانی، تخم لقاح یافته و لاروهای اولیه حاصله ...