مرور دوره 27, شماره 4 بر اساس موضوع "اسانس میخک و اسطوخودوس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقایسه اثر بیهوشکننده اسانس اسطوخدوس (Lavandula angustifolia) با اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی شاخصهای خونی و بیوشیمیایی سرم در ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-10-01)هدف از این پژوهش مقایسه اثر دو ماده بیهوشکننده اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) و گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی شاخصهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون در ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) بود. ...



