مرور دوره 22, شماره 1 بر اساس موضوع "فرآوردههای شیلاتی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)این مطالعه به منظور بررسی و مقایسه برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس تولیدی از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی انجام شد. سوریمی استفاده شده در فرمولاسیون تولید کالباس به روش سنتی شستشوی سه مرحله ای تهیه شد. آنالیز شیمیایی ...



