مرور دوره 26, شماره 1 بر اساس موضوع "اسانس مرزنجوش"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر اسانس مرزنجوش (.Origanum vulgare L) بر شاخصهای رشد و کیفیت فیلهی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-04-01)در این مطالعه اثر جیرههای غذایی حاوی مقادیر مختلف اسانس مرزنجوش بر شاخصهای رشد و کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در دمای یخچال (°C 1±4)مورد پژوهش قرار گرفت. بدین منظور، ماهیان قزلآلای رنگینکمان با میانگین وزنی ...



