مرور دوره 20, شماره 3 بر اساس موضوع "آنالیزهای رنگسنجی و شیمیایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تولید سوریمی و پروتئین ایزوله از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات مؤلفه های رنگی و شیمیایی نمونه های ژل و پودر تولیدی از آنها
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2011-10-01)هدف از این تحقیق تولید پروتئین ایزوله و سوریمی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی خصوصیات رنگی و تغییرات شیمیایی ژل و پودر تولیدی از آن بود. پروتئین ایزوله ماهی با روش تغییر pH و با استفاده از pHهای ...



