مرور دوره 23, شماره 3 بر اساس موضوع "ارزیابی حسی"

  • بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM ) 

    زارع گشتی, قربان؛ مطلبی, عباسعلی؛ مرادی, یزدان؛ خانی پور, علی اصغر؛ مشائی, نسرین؛ جلیلی, سید حسن؛ سیف زاده, مینا؛ رفیع پور, فریدون؛ لکزایی, فرحناز (موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2014-10-01)
    تازگی ماهی با استفاده از جداول QIM از طریق حسی بر اساس امتیاز دهی به کلیه اندامهای ماهی در حال تغییر ( مثبت و منفی ) و در نهایت تبدیل پارامترهای کیفی به پارامترهای کمی و آنالیز آماری داده ها استوار است. در جداول استفاده ...