مرور دوره 27, شماره 1 بر اساس موضوع "اسانس نعناع فلفلی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی قدرت بیهوشی و آسیبهای بافتی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2018-05-01)هدف از این مطالعه بررسی اثر بیهوش کنندگی و آسیبهای بافتی اسانس نعناع فلفلی در ماهی کپور معمولی است. تعداد 70 عدد ماهی کپور معمولی با میانگین وزن و طول کل به ترتیب 54/1±52/8 گرم و 16/1±47/8 سانتی متر در غلظتهای مختلف ...



