مرور دوره 12, شماره 3 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"

  • مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد 

    رضایی, مسعود؛ معینی, سهراب؛ صفری, محمد؛ غفاری, فرحناز؛ سحری, محمدعلی (موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2003-10-01)
    کیلکای آنچوی فراوانترین میزان صید را در بین شگ ماهیان دریای مازندران دارد. کیفیت پایین بسیاری از فرآورده های ماهی مربوط به کیفیت مواد خام میباشد و کیفیت مواد خام ارتباط نزدیکی با آسیب چربی آن دارد. در این تحقیق کیلکای آنچوی ...