مرور دوره 24, شماره 4 بر اساس موضوع "استات سدیم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزلآلا ی رنگینکمان (Onchorhynchus mykiss) شکمخالی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2016-01-01)نایسین یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر بسیاری از عوامل بیماریزا و ارگانیسمهای مسبب فساد مواد غذایی تأثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی اثرات نایسین ( 15/0 درصد) و استات سدیم (1 درصد) بصورت منفرد و ترکیبی بر ...



