نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزحمتکش, محمد مهدیfa_IR
dc.contributor.authorافشار, باقرfa_IR
dc.contributor.authorاحتشامی افشار, امینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:26:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:26:21Z
dc.date.available1399-08-23T09:26:20Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:26:21Z
dc.date.issued1999-09-01en_US
dc.date.issued1378-06-10fa_IR
dc.identifier.citationزحمتکش, محمد مهدی, افشار, باقر, احتشامی افشار, امین. (1378). بررسی آزمونهای کارکرد ریوی در نانوایان غرب تهران و مقایسه با گروه شاهد. مجله علوم پزشکی رازی, 6(2), 128-133.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7043
dc.identifier.issn2228-7051
dc.identifier.urihttp://rjms.iums.ac.ir/article-1-1772-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/596620
dc.description.abstract  دود و حرارت تنورهای هیزمی و گرد و غبار ناشی از آرد از عواملی هستند که منجر به اختلال در راههای هوائی به صورت برونشیت مزمن و آسم می شوند. برای بررسی آثار سو این عوامل آزمونهای کارکرد ریوی نانواهایی که با تنور غیر هزیمی کار می کنند از نانوائیهای غرب تهران 200 نانوا به طور تصادفی انتخاب شدند. از این نانواها، در محل کار با نفس سنج دستی (portable spirometer) نفس سنجی (spirometry) به عمل آمد و حجمهای مختلف ریوی شامل اندازه گیری شد. سپس نتایج مطالعه با گروه شاهد از کسبه محل و کارگران شرکت کلین پارت شاغل در بیمارستان با همان تعداد مورد مقایسه قرار گرفت. تفاوت معنی داری بین درصد حجمهای ذکر شده گروه نانوا و شاهد ملاحظه نگردید (0/05fa_IR
dc.format.extent1125
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم پزشکی رازیfa_IR
dc.relation.ispartofRazi Journal of Medical Sciencesen_US
dc.subject1- آزمونهای کارکرد ریوی 2- نانوا 3- تشخیص 4- آرد 5- نفس سنجیfa_IR
dc.subjectداخلی ریهfa_IR
dc.titleبررسی آزمونهای کارکرد ریوی در نانوایان غرب تهران و مقایسه با گروه شاهدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue2
dc.citation.spage128
dc.citation.epage133


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد