ارزیابی دریافتهای غذایی ساکنین منطقه 13 تهران بر پایه هرم راهنمای غذایی
(ندگان)پدیدآور
میرمیران, پروینمحمدی, فاطمهبایگی, فرشتهکلانتری, ناصرعزیزی, فریدوننوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیکلید واژگان
1- هرم راهنمای غذایی 2- سروینگ 3- گروههای غذایی 4- دریافتهای غذاییعلوم تغذیه
شماره نشریه
32تاریخ نشر
2003-03-011381-12-10
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی ایرانشاپا
2228-70432228-7051
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
مقایسه الگوی مصرف مواد غذایی در رژیم غذایی خانوارهای ساکن مناطق مختلف غرب تهران با استاندارد های تغذیه ای توصیه شده
نجم آبادی, شهاندخت؛ نجومی, مرضیه (دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2003-03-01)
-
رابطه مؤلفههای سواد غذایی و عادتهای غذایی سالم در بین جمعیت بزرگسال شهر شیراز
محمودیانی, سراج الدین؛ موحد مجد, مجید؛ محمدی ها, حدیثه (دانشگاه علوم پزشکی تهران, 2024-10-01)زمینه و هدف: عادتهای غذایی سالم از از مهمترین تعیینکنندههای سلامت افراد در دنیای امروز است. بیتردید سواد غذایی و مؤلفههای آن از متغیرهای تأثیرگذار بر عادتهای غذایی است. این مطالعه بهدنبال بررسی رابطه دانش غذایی، ...
-
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری
ضیایی, محسن؛ صوتی خیابانی, محمود؛ قنبرزاده, بابک؛ همیشه کار, حامد؛ رضایی مکرم, رضا؛ تیزچنگ, سمیرا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2015-11-22)در این تحقیق، نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری تولید شدند. مقدار نایسین و ناتامایسین درون پوشانی شده توسط اتوآنالیزر و اسپکتوفتومتری اندازهگیری شد. سپس اندازه ذرات و پایداری لیپوزومها طی زمان (70 ...




