نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorابراهیمی, مژگانfa_IR
dc.contributor.authorفلاحتی, مهربانfa_IR
dc.contributor.authorرودباری, مریمfa_IR
dc.contributor.authorقنبری, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorمختاریان, کبریfa_IR
dc.contributor.authorخوش میرصفا, مجیدfa_IR
dc.contributor.authorفلک, رضاfa_IR
dc.contributor.authorسالک مقدم, علیرضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:02:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:02:09Z
dc.date.available1399-08-23T09:02:08Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:02:09Z
dc.date.issued2017-01-01en_US
dc.date.issued1395-10-12fa_IR
dc.identifier.citationابراهیمی, مژگان, فلاحتی, مهربان, رودباری, مریم, قنبری, سمیه, مختاریان, کبری, خوش میرصفا, مجید, فلک, رضا, سالک مقدم, علیرضا. (1395). مقایسه واکنش گونه های آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر با IgE سرم بیماران مبتلا به ازدیاد حساسیت تیپ یک. مجله علوم پزشکی رازی, 23(151), 10-20.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7043
dc.identifier.issn2228-7051
dc.identifier.urihttp://rjms.iums.ac.ir/article-1-4235-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/594726
dc.description.abstractزمینه و هدف: آسپرژیلوس­ها نقش قابل توجهی در بروز آلرژی­های تنفسی دارند. هدف این مطالعه بررسی الگوی پاسخ ایمونولوژیک هومورال IgE گونه­های آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر با سرم بیماران دچار ازدیاد حساسیت تیپ یک به آسپرژیلوس­ها بود. روش بررسی: عصاره تهیه شده از قارچ­های مورد نظر دیالیز و غلظت پروتئینی عصاره­ها با روش برادفورد اندازه­گیری شد و الگوی الکتروفورزی پروتئین­ها با SDS-Page بررسی گردید. بیماران حساس و کنترل­ها بر اساس علائم بالینی و تست پریک انتخاب شدند و با استفاده از سرم بیماران و روش­های الایزا و وسترن بلات واکنش متقاطع IgE بین آلرژن­های سوش­های مورد نظر بررسی گردید. یافته­ها: در الکتروفورز عصاره گونه­ها، باندهای پروتئینی در محدوده 11 الی 100 کیلودالتون مشاهده شد که باندهای پروتئینی واضح­تر در محدوده 46 تا 100 کیلودالتون قرار داشتند. در آزمون الایزا اختلاف چشمگیری در واکنش سرم بیماران آلرژیک و گروه کنترل در مورد هر سه قارچ مشاهده شد. اما نتایج الایزای بیماران در سه گونه مطرح شده با هم اختلاف فاحشی نشان نمی­داد. در وسترن بلات نیز باندهای شاخصی در وزن­های مختلف مشاهده شد. نتیجه­گیری: پروتئین­های آلرژی­زا در گونه­های بررسی شده تاحدودی متفاوت هستند بنابراین تفاوت واکنش ایمنی بیماران می­تواند مربوط به تفاوت زمینه ژنتیکی افراد مورد مطالعه، تفاوت سطح مواجه بیماران با قارچ­های محیطی و یا تفاوت قدرت آلرژی­زایی عصاره­های مورد مطالعه و تکنیک­های بکار رفته باشد. fa_IR
dc.format.extent1748
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم پزشکی رازیfa_IR
dc.relation.ispartofRazi Journal of Medical Sciencesen_US
dc.subjectازدیاد حساسیت تیپ یکfa_IR
dc.subjectسوش های آسپرژیلوسfa_IR
dc.subjectالایزاfa_IR
dc.subjectوسترن بلاتfa_IR
dc.subjectقارچ‌شناسیfa_IR
dc.titleمقایسه واکنش گونه های آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر با IgE سرم بیماران مبتلا به ازدیاد حساسیت تیپ یکfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentتبریز- خ گلگشت - دانشکده پزشکی- گروه علوم تشریحیfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue151
dc.citation.spage10
dc.citation.epage20


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد