مرور دوره 23, شماره 144 بر اساس موضوع "آلرژی"

  • مقایسه سطح سرمیIgE تام و اختصاصی در افراد مبتلا به آنافیلاکسی به گندم قبل و بعد از حساسیت زدایی 

    نبوی, محمد؛ رکابی, مهسا؛ عرشی, صبا؛ بمانیان, محمدحسن؛ فلاح پور, مرتضی؛ ملاطفی, رسول؛ رجبی, ابوالفضل؛ رکابی, وهاب؛ خوش میرصفا, مجید؛ سیف, فرهاد (دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2016-06-01)
    زمینه و هدف: آلرژی به برخی مواد خوراکی امری شایع است که به نظر می‌رسد به علت واکنش‌های ایمنی و غیرایمنی رخ می‌دهند. یکی از عوامل مهم در ایجاد این واکنش‌ها، میانجی‌گری آنتی بادی IgE می‌باشد که می‌تواند موجب آنافیلاکسی شود. ...