مرور دوره 14, شماره 54 بر اساس موضوع "1 – دیابت نوع 2 2 – اسیدهای چرب 3 – بافت چربی 4 – کروماتوگرافی گازی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی مقایسهای اسیدهای چرب اشباع و ترانس و سیس در بافت چربی و سرم بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مراجعه کننده به انستیتو غدد داخلی و متابولیسم
(دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2007-04-01)زمینه و هدف: دیابت یک بیماری هتروژن است که در اثر واکنشهای پیچیدهای که بین عوامل ژنتیکی، تغذیه و شیوه زندگی رخ میدهد، بوجود میآید. مطالعات انجام شده نشان میدهد که افزایش مصرف اسیدهای چرب اشباع(SFA=Saturated fatty ...



