مرور دوره 21, شماره 128 بر اساس موضوع "تحلیل عاملی"

  • بررسی الگوهای غذایی غالب و ریسک اختلالات لیپیدی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 

    نورشاهی, ندا؛ کریمی, زینب؛ قانع بصیری, مرجان؛ نیک بزم, روناک؛ رفیعی, معصومه؛ جلالی, محمود؛ اشراقیان, محمدرضا؛ ستوده, گیتی؛ کوهدانی, فریبا (دانشگاه علوم پزشکی ایران, 2015-02-01)
      : اثرات یک غذا یا ماده مغذی بر بیماری‌ها به تنهایی ممکن است کم و ناچیز باشد، اما اثرات تجمعی آنها قابل تشخیص است. یک الگوی غذایی سالم می تواند خطر دیس لیپیدمی و مشکلات متعاقب را کاهش دهد. هدف این مطالعه، تعیین این رابطه ...