نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسوادی اسکویی, سیاوشfa_IR
dc.contributor.authorعلیزاده اسکویی, پرنیانfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, نرمینfa_IR
dc.contributor.authorکیمیایی, سودابهfa_IR
dc.contributor.authorوطن دوست, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T08:25:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T08:25:53Z
dc.date.available1399-08-23T08:25:52Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T08:25:53Z
dc.date.issued2007-04-01en_US
dc.date.issued1386-01-12fa_IR
dc.identifier.citationسوادی اسکویی, سیاوش, علیزاده اسکویی, پرنیان, محمدی, نرمین, کیمیایی, سودابه, وطن دوست, حسین. (1386). رابطه مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه با میزان پوسیدگی مولر اول دائمی. مجله دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, 7(1), 46-51.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7280
dc.identifier.issn2228-7299
dc.identifier.urihttp://jarums.arums.ac.ir/article-1-402-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/591904
dc.description.abstract  زمینه و هدف: رشد فزاینده صنعت غذاهای حاضری منجر به تغییر عادات غذایی به سمت مصرف غذاهای میان وعده شده است. کودکان و بخصوص دانش آموزان نیز در این تغییر عادت غذایی قرار گرفته و به مصرف کنندگان اصلی مواد فوق تبدیل شده اند. هدف از مطالعه حاضر بررسی وضعیت مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه توسط دانش آموزان و رابطه آن با میزان پوسیدگی مولر اول دائمی می باشد.   روش کار : در این مطالعه توصیفی- تحلیلی، جمعیت مورد مطالعه 400 دانش آموز پسر12- 8 ساله مدارس منطقه 5 تبریز بودند. اطلاعات از طریق تکمیل پرسشنامه و معاینه توسط مصاحبه گر حاصل شد. یافته ها از طریق روش های آماری توصیفی و آزمون مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.   یافته ها: بین مواد مورد پرسش در هر گروه بیسکویت، کشمش و توت خشک و ساندیس بالاترین میزان مصرف را به خود اختصاص دادند. تقریباً همه دانش آموزان (91%) از مواد ذکر شده در پرسشنامه در ساعات حضور در مدرسه استفاده می کردند. میزان پوسیدگی مولر اول که به صورت DMFT (دندان های پوسیده، از دست داده، پر شده) تعریف شده با افزایش دفعات مصرف میان وعده ها افزایش نشان داد.   نتیجه گیری: مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در میان دانش آموزان مدارس ابتدایی تبریز بالاست و افزایش دفعات مصرف آنها با افزایش میزان پوسیدگی مولر اول دایمی همراه است.fa_IR
dc.format.extent127
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی اردبیلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشگاه علوم پزشکی اردبیلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Ardabil University of Medical Sciencesen_US
dc.subjectپوسیدگی دندانfa_IR
dc.subjectرژیم غذاییfa_IR
dc.subjectغذای میان وعدهfa_IR
dc.subjectسلامت مدارسfa_IR
dc.subjectتخصصيfa_IR
dc.titleرابطه مصرف میان وعده ها و نوشیدنی های شیرین در ساعات حضور در مدرسه با میزان پوسیدگی مولر اول دائمیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله اصیلfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue1
dc.citation.spage46
dc.citation.epage51


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد