مرور دوره 14, شماره 3 بر اساس موضوع "آب آشامیدنی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
برآورد میزان دریافت روزانه نیترات از طریق مواد غذایی و آب آشامیدنی در شهرهای ورزقان و پارسآباد با میزان شیوع متفاوت سرطان معده
(دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, 2014-09-01)زمینه و هدف : نیترات یکی از آلاینده های مهم مواد غذایی و آب می باشد. ورود بیش از حد نیترات به بدن می تواند موجب افزایش احتمال خطر ابتلاء به سرطان معده و همچنین سایر مشکلات بهداشتی شود. هدف این مطالعه برآورد میزان دریافت ...



