نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنخشب(MD), مریمfa_IR
dc.contributor.authorغفاری(MD), جوادfa_IR
dc.contributor.authorناصحی(MD), محمدمهدیfa_IR
dc.contributor.authorیزدانی چراتی(PhD), جمشیدfa_IR
dc.contributor.authorشاکری(MD), علیfa_IR
dc.contributor.authorنظری(MD), زینبfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T07:44:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T07:44:36Z
dc.date.available1399-08-23T07:44:35Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T07:44:36Z
dc.date.issued2014-07-01en_US
dc.date.issued1393-04-10fa_IR
dc.identifier.citationنخشب(MD), مریم, غفاری(MD), جواد, ناصحی(MD), محمدمهدی, یزدانی چراتی(PhD), جمشید, شاکری(MD), علی, نظری(MD), زینب. (1393). آگاهی پزشکان عمومی درباره خصوصیات و شرایط تغذیه با شیر مادر. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل, 16(7), 71-76. doi: 10.18869/acadpub.jbums.16.7.71fa_IR
dc.identifier.issn1561-4107
dc.identifier.issn2251-7170
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.18869/acadpub.jbums.16.7.71
dc.identifier.urihttp://jbums.org/article-1-4832-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/588821
dc.description.abstractسابقه و هدف: شیرمادر بهترین ماده غذایی برای رشد و تکامل نوزادان و شیرخواران می باشد. آگاهی بالاتر پزشکان عمومی بعنوان سطح اول درمانی و تعداد بیشتر آنها در زمینه شیر مادر بسیار مهم می باشد. هدف از این مطالعه ارزیابی دانش و آگاهی پزشکان عمومی در مورد تغذیه با شیر مادر می باشد. مواد و روشها: این مطالعه مقطعی درباره شیرمادر از پزشکان عمومی در شهرستان ساری در شمال ایران در سال 1391 انجام شد. سوالات مختلف مربوط به شیرمادر در مورد فواید - زمان شروع – مدت شیردهی- نگهداری (شامل 30 سوال) در پرسشنامه ای تدوین و در اختیار پزشکان عمومی قرار داده شده اند. یافته ها: 300 پزشک پرسشنامه را تکمیل کردند. 140 نفر مونث (46%) و تعداد 188 نفر اشتغال در مراکز شهری داشتند (63%). نوع فعالیت (مراکز دولتی و یا خصوصی) در نتایج پاسخ به سوالات تفاوت معنی داری نداشته است. پزشکان شاغل شهری نسبت به آنهائیکه در مراکز روستایی اشتغال داشتند از سطح آگاهی بالاتری برخوردار بودند. سطح علمی افراد در اکثر موارد بالاتر از 50% بوده است (96%) و در بیش از نیمی از موارد بالاتر از 70% می باشد. سابقه کاری افراد در میزان آگاهی آنها تاثیر معنی داری نداشته است. نتیجه گیری: سطح آگاهی پزشکان عمومی در اکثر موارد در سطح بالایی قرار دارد اما در برگزاری همایش و کنفرانس نیز جهت بالا بردن سطح آگاهی پزشکان ضروری می باشد.fa_IR
dc.format.extent388
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابلfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Babol University Of Medical Sciencesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.18869/acadpub.jbums.16.7.71
dc.subjectپزشکان عمومیfa_IR
dc.subjectآگاهیfa_IR
dc.subjectشیرمادر.fa_IR
dc.subjectبیوشیمیfa_IR
dc.titleآگاهی پزشکان عمومی درباره خصوصیات و شرایط تغذیه با شیر مادرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeتحلیلیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کودکان، دانشگاه علوم پزشکی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کودکان، دانشگاه علوم پزشکی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه کودکان، دانشگاه علوم پزشکی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه اپیدمیولوژی، دانشگاه علوم پزشکی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی مازندرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه زنان، دانشگاه علوم پزشکی مازندرانfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue7
dc.citation.spage71
dc.citation.epage76


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد